Редакция на обява Добави обява

Новини / Monosem Valoterra

Monosem представи нова версия на революционната сеялка Valoterra по време на Агритехника 2023 (ВИДЕО)
Сеялката, която бе показана на щанда на Monosem по време на Агритехника 2023 е версия “Ultimate” и включва нова система за насочване на семената при засяване, базирана на четка. ValoTerra Ultimate осигурява оптимална консистенция и дълбочина на сеитба при скорости от 4 до 18 km/h
20.12.2023 г.
1068

Видео / Monosem Valoterra

Видео ревю
MONOSEM ValoTerra Ultimate - свръх-прецизна сеялка от най-ново поколение
Френският производител Monosem, добре познат сред българските зърнопроизводители със своите висококачествени сеялки, представи по време на световното изложение Агритехника 2023, обогатена версия на своята революционна сеялка Valoterra.
13.12.2023 г.
1008
Видео ревю
Monosem Valoterra - вакумна, електрическа сеялка от ново поколение!
Новата 100% електрическа архитектура на ValoTerra, задвижвана от генератор с мощност от почти 5.6kW позволява постигане на ултра-висока прецизност на засяването. Дозиращата кутия за семена на ValoTerra е оборудвана с електрически мотор, който представлява комбинация от здравина, херметична изолираност и вакуумна среда, което осигурява изключителна прецизност при високи скорости. Предвид нуждата от диверсификация на културите, новата дозираща кутия е многофункционална, а диска за преминаване от една към друга култура се сменя за по-малко от 1 минута. Пневматичното дозиране и гладките дискове гарантират перфектно полагане на семената, а при нужда потокът от семена може да бъде прекъснат, за да се осигури достъп до дозиращата кутия дори когато бункерът е пълен.
15.05.2023 г.
224
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG