Редакция на обява Добави обява

Monosem показа редова сеялка, която се превръща в сеялка за слята повърхност (СНИМКИ)

11.11.2019 г.
113101
Френският производител на сеялки MONOSEM, който е добре познат в България като един от ТОП 3 лидерите в пазара на сеялки чрез своя дилър - ОПТИКОМ, представи по време на международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което се провежда в момента в Хановер, Германия - нов модел революционна технология.

Иновативното технологично решение от Monosem превръща редова сеялка - в сеялка за слята повърхност, благодарение на хидравлично изместване на изсяващите секции и приближаването им една до друга на разстояние 25 см.

По този начин земеделски производители могат да засяват с една сеялка - както редови култури като слънчоглед и царевица, така и всякакви зърнени култури за слята повърхност като пшеница, ечемик и др.

Във връзка с новото технологично решение, сеялката е оборудвана освен с торовнасяне, но и с кутии за прилагане на микрогранули и обеззаразяващи препарати. 

За нуждите на почвообработката към сеялката може да се прикачи предсеитбен култиватор, с работни органи позиционирани на разстояние 25 см. За постигането на отлична прецизност, култиватора е оборудван с последно поколение високотехнологични камери - сензори, които следят за спазването на правилни редове при осъществяването на почвообработка.

Брандът, под който MONOSEM представя иновацията в сеитбата се казва MULTICROP, което изразява възможността за сеитба на всякакви култури с една сеялка.

Всички настройки на сеялката се регулират електро-хидравлично от кабината на трактора, благодарение на мултифункционален цветен тъч-скрийн терминал. 

Очаквайте видео представяне на сеялката в Агросалон.БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG