Редакция на обява Добави обява

На гости в твоята ферма: Как професионален фермер избра трактор ISEKI TLE? (ВИДЕО)

18.01.2020 г.
3178
В карловското село Васил Левски, Нанко Христев отглежда с много мерак своите животни. През 2003 г. наследява фермата от своя баща и решава да продължи да се занимава с говедовъдство, като в момента отглежда и коне.

През годините развива фермата, като ремонтира стопанската сграда, организира работния процес и ефективното хранене на животните. Сблъсква се с проблемът с липсата на работна ръка и решава да инвестира в техника, която да оптимизира работните процеси в стопанството. Така стигат и до закупуването на чисто нов японски трактор ISEKI TLE 4490 с челен товарач.

"Срещнахме трудности с намиране на работници, с почистване, с нареждане на слама, грубия фураж. Затова решихме да си закупим някаква техника. Ориентирахме се към Скайтрак и избрахме този тип трактор, с който основно го ползваме за почистване на обора, подреждане на бали и разкарване на балите за храна на животните. ", споделя инициативния фермер и добавя:"Първоначално мислехме да вземем някой по-малък трактор, така, най-много до 30 коня, 2-ра употреба трактор. Минахме през няколко салона за продажба на трактори, 2-ра ръка и нови. На едно, на 2-ро, на 3-то място и стигнахме най-добрият вариант - при Скайтрак, да се закупи трактор, като най-добро съотношение между цена и качество на тракторите. След като посетихме, базата за закупуване на трактори на Скайтрак, служителите ни посочиха предимствата на новия трактор пред стария. Благодарение на служителите на Скайтрак, които ни помогнаха и ни обясниха за възможностите на дадения трактор, ние избрахме оптималния вариант трактор, който да покрива нашите нужди в стопанството за момента.""За в бъдеще мислим пак да се закупуваме инвентар от Скайтрак понеже сме доволни от обслужването на машината и контактите, които поддържаме с тях. Навреме идват за масло да сменят, интересуват се от състоянието на трактора и въобще доволни сме от поддръжката, която имаме от тях.  Сега напролет мислим да си закупим един мулчер, с който да почистваме пасбищата, които ни дават. И сигурно пак от Скайтрак ще го закупим. Препоръчвам на всички, които са решили да си закупят даден вид трактор, да се обърнат към фирмата Скайтрак и към нейните служители и с тяхна помощ вече те да си стигнат до оптималния за тях модел трактор, който мисля, че ще го вземат при много изгодни условия за самите ползватели. Те го вземат нов трактор, на сравнително добра цена, изгодна цена, и е един много лесен за поддръжка трактор. Мисля, че всеки, който предпочете и избере трактор на фирмата Iseki ще остане доволен и няма да направи грешка при закупуването на марката трактор. "

За повече информация и лизинг: 0888 713 689ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG