Редакция на обява Добави обява

New Holland показа новия верижен трактор T9 SmartTrax за моделна година 2025

19.02.2024 г.
1006
Новият трактор New Holland T9 SmartTrax с PLM Intelligence бе представен за пазарите на Северна Америка и Австралия, обещавайки революция в ефективността на работа на полето. Системата SmartTrax предлага осцилиращи ролкови колела, подобрена обслужваемост и автоматично самонастройващи се вериги, които улесняват покриването на повече земя и повишават оперативната ефективност. Представянето бе на Националното селскостопанско изложение в Луисвил, Кентъки, през 2024 г.

С пускането на пазара на T9 SmartTrax с PLM Intelligence за моделна година 2025, New Holland представя система за вериги, изградена да предложи ненадминати представяния във всякакви условия на терена.

"Т9 SmartTrax с PLM Intelligence отразява нашето наследство в преодоляването на границите," обяснява Шон Дорос, глобален мениджър по продукта за големи трактори в New Holland. "Това е повече от подобрена система за вериги. Това е ангажимент към фермерите, основан на иновации, ефективност, възможности и универсалност."

Системата SmartTrax за моделите T9 за моделната година 2025, които варират от 475 до 645 оценени конски сили, гарантира представяне в различни терени, като същевременно подобрява общата оперативна ефективност и запазва целостта на средата на полето.

Скоростта и маневреността са сред най-големите предимства, които операторите ще забележат с системата SmartTrax. Съчетавайки достъп до различни модели T9 с висока мощност и увеличение на максималната скорост на превозното средство за оптимална ефективност, операторите ще видят значително подобрение в пътната скорост, достигаща до 25 мили в час. Това гарантира по-бързо и ефективно транспортиране от поле до поле, което помага за поддържането на движението на всяка част от операцията.

T9 SmartTrax ще бъде наличен в Северна Америка и Австралия за моделна година 2025, с начало на поръчките през лятото на 2024 г.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG