Редакция на обява Добави обява

New Holland представи два модернизирани модела от серията T5

22.11.2022 г.
2311
New Holland разширява гамата си трактори T5 с новите средни модели New Holland T5S и с модернизирания New Holland T5 Utility Powershuttle. Целта на тази нова гама е да предостави на сегмента с мощност 90-120 к.с. нови, здрави, мощни и лесни за използване машини, които осигуряват максимално ниво на производителност за да се върши работата при всякакви агрометереологични условия.

New Holland T5S и New Holland  T5 Utility Powershuttle са изключително гъвкави трактори с междуосие от 2350 mm и тегло от приблизително 4 тона, предлагащи висока производителност и лесни за използване функции. Тези модели допълнително подобряват по-широката гама T5 от 80-140 к.с., за да включват T5 Utility DualCommand, T5 ElectroCommand, T5 DynamicCommand & T5 AutoCommand.

Новите под-диапазони имат общи двигатели, заедно с ATS и хидравлични системи, но се различават по общите размери, теглото, осите и гумите и имат значителна разлика в кабината.

И двата модела разполагат с четирицилиндров двигател FPT F5 Stage V с 3,6-литров работен обем. Оптимизираният дизайн на турбокомпресора и буталата гарантира висока производителност и горивна ефективност, с максимална мощност, доставена само при 1900 об/мин и най-добър в класа максимален въртящ момент (450 Nm за T5.100S и 506 Nm за T5.120 Utility Powershuttle) доставен при ниски 1300 оборота в минута, с отлично увеличение на въртящия момент до 47% за бързо възстановяване при натоварване.

Тракторите включват система за последваща обработка на отработените газове, която интегрира дизелов окислителен катализатор, дизелов филтър за твърди частици и селективен каталитичен редукционен блок в едно, неизискващо поддръжка, компактно решение, което се побира изцяло под капака, осигурявайки перфектна видимост и маневреност, висок пътен просвет и лесна инсталация на товарача.

Тракторите имат 600-часов сервизен интервал на двигателя, като цялата ежедневна поддръжка може лесно да се извърши само от лявата страна.

New Holland T5S разполага с възможност за избор между 12x12 или опционална пълзяща механична трансмисия 20x20 или Powershuttle за плавни и бързи промени на посоката без използване на съединителя. От друга страна, модернизираният New Holland T5 Utility Powershuttle идва единствено с трансмисия Powershuttle, която осигурява плавни и бързи промени на посоката без използване на съединителя.

Както T5S, така и T5 Utility Powershuttle са агрегатирани с хидравлична система, която разполага с две помпи: 36 L/min помпа, предназначена за кормилното управление, и втора с до 82 L/min за инвентара. Новата помпа MegaFlow™ е в състояние да осигури по-бързи цикли при работа с челен товарач и бързо повдигане и спускане на работните инструменти. В допълнение към това са наличните  540/540E/1000 об./мин. електрохидравлично задействани диапазони на ВОМ с активиране на плавен старт, еко функция и способност за скорост на движение. Могат да бъдат определени до три хидравлични дистанционни изхода, всички със система за натискане и издърпване за лесно свързване. Тракторите T5S и T5 Utility Powershuttle могат да бъдат поръчани с интегриран пакет, готов за челен товарач от фабриката, а допълнителните опции включват фабрично монтиран преден теглич и ВОМ.

Двата нови модела се различават по вида на предната ос, брутното тегло на превозното средство и големите задни гуми, което прави новото предложение идеално за насочване към различни клиенти: тези, които търсят по-лек универсален трактор, могат да се фокусират повече върху New Holland T5S, докато тези, които търсят за по-голям и по-тежък мултифункционален или комунален трактор може да оценят по-високо модернизирания New Holland T5 Utility Powershuttle.

New Holland T5S разполага с по-лека ос от клас 1 HD с ширина от фланец до фланец от 1584 mm, докато New Holland T5 Utility Powershuttle разполага с ос от клас 1.5 HD Large с ширина от фланец до фланец от 1789 mm, което прави трактора идеален и за най-тежки работи с товарач. 

Относно максималния размер на задните гуми, New Holland T5S може да монтира R34 (SRI 750), докато за първи път модернизираният New Holland T5 Utility Powershuttle може да монтира R38 (SRI 800) задни гуми.

Задната навесна система е напълно преработена и сега разполага с 2 външни повдигащи цилиндъра, за да се подобри производителността и да се улесни обслужването. Максималният капацитет на повдигане за New Holland T5S е изключителните 4,4 тона и цели 5 тона за New Holland T5 Utility Powershuttle. New Holland T5S включва повдигащи се контроли, а T5 Utility Powershuttle включва популярната система lift-o-matic plus.

Вижте още: обяви за трактори New Holland
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG