Редакция на обява Добави обява

Нов модел трактор Kioti CX 2510 с хидростатична трансмисия, допълва портфолиото на СД Драганови

20.04.2022 г.
2450
Нов модел трактор Kioti CX 2510 HST с хидростатична трансмисия, допълва портфолиото на СД Драганови, официален вносител на южнко-корейската марка трактори за България. Новия модел трактор може да бъде с кабина или без кабина.

Механична или HST - Хидростатична трансмисия:
Въпреки предимствата на хидростатичните модели, за фермерите нови ямодел се предлага и с механична трансмисия.Трансмисията с два диапазона (бързи/бавни) и два педала прави работата в стопанството по-лесна, по-гладка и по безопасна.

Двойни педали - HST само за хидростатичните модели
Двойните педали HST осигуряват лесно движение напред и назад с плавно включване, ускоряване и забавяне. Натискът на педала е сведен до минимум, което намалява умората на оператора по време на дълги работни часове.

Серво управление на волана:
Хидростатичният сервоусилвател на волана свежда до минимум усилието, необходимо за извършване на тесни, повтарящи се завои. Стандартният накланящ се волан осигурява на всички оператори комфортно изживяване при шофиране.

Отворена станционна платформа и удобни контролери
Ергономично проектираната работна платформа е с лесено достъпни контролни органи за максимален комфорт на оператора. С всичко в непосредствена близост можете да прекарате по-малко време в търсене на контрол и повече време за работа.

Джойстик с един лост
Работата с челен товарач се улеснява, чрез използването на джойстик с един лост. Лостът се връща в неутрално положение при освобождаване. Плаващата позиция позволява свободно и плавно движение на кофата над земната повърхност.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG