Редакция на обява Добави обява

Нов плуг Ovlac подарява Оптиком към всеки трактор McCormick X7.650

16.11.2020 г.
15535
Машина на месец Ноември с неустоимо предложение от Оптиком е трактор McCormick X7.650. Само до края на месеца трактора може да бъде закупен с подарък 4 корпусен обръщателен плуг Ovlac.
 
Димитър Петров, търговски директор на фирма Оптиком сподели за промоцията и интересът към нея:

Отчитаме засилен интерес към стартиралата промоция, защото тази машина определено си заслужава и тя отговаря и на най-взискателните изисквания на стопаните. Друго нейно предимство е нейната универсалност, което я превръща в безценен помощник. Като добавим и подаръкът този месец, четирикорпусен обръщателен плуг Ovlac ,офертата наистина става повече от привлекателна. Още от началото на кризата и усложнената обстановка в страната, ние сме предприели политика да докажем, че сме партньорът до българския фермер и това не е случайно нашето мото. Всеки месец с машина на месеца даваме възможност на фермерите да продължат модернизацията и инвестициите в стопанствата, чрез нашите специални месечни предложения.

 
 
McCormick X7.650 - иновативен дизайн за върховен комфорт и производителност
 
  • Избирайки McCormick  X7.650 това означава избор на модерна технология, безкомпромисна мощност и ненадмината надеждност.
  • McCormick  X7.650 намалява разхода и емисиите и води до икономия от гориво
  • McCormick  X7.650 ви гарантира сцепление, маневреност и комфорт на всички терениТракторът е оборудван с двигател Betapower Fuel Efficiency, с мощност 165 к.с.. Той осигурява максимално сцепление, икономия на гориво и същевременно позволява лесна и бърза поддръжка.
 
Хидравличната система на McCormick  X7.650  е със „затворен център“ с помпа с променлив обем. Това означава, че помпата винаги доставя точно количеството масло, което системата изисква, като по този начин елиминира ненужните загуби на енергия. Системата захранва до 123 л./мин., което позволява едновременна работа на всички хидравлични функции.
 
Кабината на този трактор е с еластично окачване, което гарантира на оператора ненадминат комфорт. Регулиреума седалка с пневматично окачване и подлакътниците, само допълват удобството при работа с трактора.Новото арматурно табло и джойстик за управление на функциите улесняват всички операции.Вътрешно огледало за обратно виждане и прозрачен покривен люк, осигуряващ допълнителна видимост при работа с челен товарач . Високоефективна отоплителна, вентилационна и климатична система поддържа желаната температура в кабината, независимо от атмосферните условия навън.

Само до края на месец ноември може да се възползвате от промоционалната оферта, за покупка на McCormick  X7.650 на преференциална цена с подарък 4 корпусен обръщателен плуг Ovlac.
 
Повече информация, индивидуална оферта и консултация може да получите на 0700 70 705 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com
 
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG