Редакция на обява Добави обява
ПОКАНА: Специални дни с промоции за трактори и земеделска техника - 20 - 24 Февруари в базата на Скайтрак

Нови товарачи Dieci на лизинг без първоначална вноска, пускат Стойчеви ООД

25.03.2019 г.
3677
Стойчеви ООД стартират промоционална схема за закупуване на телескопични челни товарачи DIECI при специални условия за покупка и финансиране.

По схемата може да закупите избраната от вас машина при следните условия:
  • 4 години лизинг
  • 4 години гаранция
  • 0,9 % лизинг
  • 0% самоучастие

“За нас беше много важно да предложим изключително добри условия на покупка на все по набиращите у нас популярност челни товарачи Dieci. Това ще даде възможност на земеделците да направят точната инвестиция, навреме, преди старта на активната кампания и без това да утежнява инвестиционните им планове за модернизация на техните стопанства.”,заяви инж. Радослав Радичков продуктов мениджър на бранда от Стойчеви, относно старта на кампанията.


Какво отличава Dieci от всички останали производители на телескопични товарачи?
Dieci проектира и произвежда телескопични товарачи от 1982 г. насам и е компания, която винаги се движи с една крачка напред в разработките на телескопични товарачи. Тя се отличава със значителен опит в селскостопанския сектор и разширява позициите си на пазарите, благодарение на способността си да разбира и отговаря на разнообразните нужди на своите клиенти.

Всички произведени машини се тестват в специализирано звено, което гарантира максимално качество и функционалност на всяка една машина излизаща от завода. Заваряването на всеки детайл се извършва от последно поколение робот, а пясъчноструйното боядисване на шаситата гарантира висока издръжливост. Производството на стрелите на челните товарачи също се извършва в завода и се извършва с най-прецизна плазмено-лазерна технология.
Lorenzo Parma от DIECI, заяви специално за българските медии по повод стартиращата кампания:

Смятаме, че развитието на селското стопанство крие голям потенциал и ние работим за неговото разгръщане. Много фермери все още купуват първия си телескопичен товарач, вместо да сменят стар с нов. Това означава, че пазарът все още се развива.Това, което отличава нашите машини от останалите на пазара са определено: Добрият дизайн  - новата ни кабина е произведена в сътрудничество с Giugiaro, концепция при производството, която гарантира лесна експлоатация и комфорт за оператора и преди всичко надеждност. Ние сме много доволни от нашето сътрудничество със Стойчеви и очакваме заедно да достигнем 15/20% пазарен дял в България, което е и нашата цел.


Вижте сериите на челните товарачи DIECI, изберете най-подходящия за вас и ни се обадете на: 0887 244 288. 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG