Редакция на обява Добави обява

Новите модели трактори ISEKI идват в България със специална бонус премия

21.04.2022 г.
8622
Японските трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена, са вече в България с няколко нови серии. Това съобщиха от официалният вносител на марката - фирма Скайтрак, като допълниха, че първите трактори ISEKI от новите модели вече са при своите собственици.

Защо новите трактори ISEKI спечелват всяко фермерско сърце?

ВИСОКОЕФЕКТИВЕН 4 ЦИЛИНДРОВ ДВИГАТЕЛ ISEKI STAGE V

Новите модели японски трактори ISEKI са оборудвани с високоефективни четири цилиндрови двигател STAGE V и са с намален разход на гориво и изключително ниски емисии на замърсяване.
Обновеният дизайн позволява лесен достъп до двигателя. Достъпът до компонентите за ежедневна проверка, като стикът за измерване на маслото е без отваряне на капака. За първи път тракторите ISEKI  са оборудвани с нова система за автоматично или механично ( по желание на оператора) самопочистване на DPF филтъра за твърди частици.

ВИСОКАТА МОЩНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА Е  ВИСОКА КОНСКА МОЩНОСТ
С превъзходен капацитет на повдигане компактните трактори ISEKI предлагат всичко, от което се нуждаете, за да управлявате инвентар, без да е необходимо да увеличавате размера или конските сили на вашия трактор.

НОВИТЕ МОДЕЛИ - СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВИ СТОПАНСТВА, ОВОЩНИ ГРАДИНИ И ФЕРМИ
Скайтрак ЕООД предлагат разнообразна гама от новите модели на тракторите ISEKI съобразени изцяло с нуждите на българските производители, най-вече в областта на зеленчукопроизводството, овощарството и животновъдството.


 
  • ISEKI TG 6675 с кабина, мощност: 70 к.с., STAGE V
  • ISEKI TG 6550 с кабина, мощност: 55 к.с., STAGE V
  • ISEKI TLE 4550, мощност 55 к.с., 4 цилиндров, STAGE V
  • ISEKI TLE 4550 с кабина, мощност: 55 к.с., STAGE V
  • ISEKI TLE 3410, SYNCHRO 8F/8R, мощност: 40 к.с., STAGE V

ЗАЯВИ ТВОЯ ТРАКТОР ISEKI И ВЗЕМИ СПЕЦИАЛНА БОНУС ПРЕМИЯ
Скайтрак ЕООД стартира специална кампания по случай пускането на пазара на новите модели трактори ISEKI, като за всяка направена заявка от предлаганите нови модели, клиентът ще получи бонус премия, както и кутия с фирмени подаръци от бранда ISEKI.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG