Редакция на обява Добави обява

Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда

16.04.2024 г.
1027
Поредно международно и експертно признание получи новият флагман сред тракторите Case IH Quadtrac 715. Този модел, който е на върха сред тракторите със своята максимална мощност от 778 к.с., съчетава в себе си изтънчен дизайн и практическа функционалност. Именно те доведоха до заслуженото международно признание и връчването на престижната награда iF Design Award 2024, подчертавайки значението на иновациите и дизайна в аграрната индустрия.
 
Откакто са въведени през 1954 г., наградите iF Design Awards са емблема за един от най-авторитетните конкурси в света на продуктовия дизайн, журито на който оценява креативността и иновативността в различни категории на потребителски и индустриални продукти. С над 10 800 предложения от 72 държави за изданието през 2024 г., новият трактор Case IH Quadtrac 715 се отличи в категорията за индустриални машини, след строг процес на оценка, проведен от изтъкнати международни специалисти по дизайн.
 
Новият Quadtrac 715 е  един от най-мощнитетрактори в света, който е в серийно производство и именно заради това се отличава с уникален външен дизайн, който не само акцентира на върховата му мощност, но е в синхрон и с издръжливостта на машината. Дизайнът на предния капак включва нови решетки за всмукване на въздух за охлаждане на по-големия 15,9-литров двигател FPT Cursor 16L. В допълнение, достъпът до двигателя е улеснен чрез електрически механизъм за отваряне и затваряне на капака, чието повдигане вече е с 31% по-високо от предходния модел.
 
Друг важен акцент по отношение на дизайна и конструкцията на машината подчертава ангажимента на Case IH за защита на почвата чрез подобрено разпределение на тежестта. Гумено-верижното задвижване на Quadtrac 715 е специално разработено за по-малко утъпкване на почвата и е оптимизирано за работа с новата 16-степенна Powershift трансмисия - PowerDrive.

Quadtrac 715
 
Допълнително, дизайнът предлага и редица практически предимства, включително подобрено LED осветление с обща мощност от над 76 000 лумена, осигуряващи 11% повече мощност на осветяване за работа при всякакви условия на полето.
 
Всички тези нововъведения показват как съвременният дизайн може да върви ръка за ръка с подобрената функционалност. Във времена, когато технологиите преобразяват всеки аспект на селскостопанската индустрия, Quadtrac 715 е пример за съчетание между естетиката и практичността, които се сливат в едно, за да отговорят на нуждите на съвременните фермери.
 
За повече информация:
Тайтън Машинъри България
Тел: 02 971 35 25
или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg 


Свързани статии

Case IH представя своя най-мощен трактор: Quadtrac 715 AFS Connect
С появата на новия трактор в портфолиото на Case IH - Quadtrac 715 AFS Connect, който има пикова мощност от 778 к.с., зърнопроизводителите получават технологично решение, създадено да отговаря на изискванията на най-големите стопанства.
07.09.2023 г.
2161
Case IH представи новия Quadtrac 715, новия Optum 340 CVXDrive и безпилотен Magnum (ВИДЕО)
В живописна местност до Виена, Австрия, Case IH разкри своите най-нови модели в областта на селскостопанската техника. Събитието събра професионалисти и аграрни медии, за да представи пред-премиерно основно три впечатляващи машини: изцяло новият флагман сред тракторите - Case IH Quadtrac 715, големият универсален трактор Optum 340 CVXDrive, както и новият телескопичен товарач Farmlift с моделна година 2024.
23.10.2023 г.
1715
Case IH показа най-луксозната кабина в агроиндустрията, за тракторите Quadtrac и Steiger AFS Connect (ВИДЕО)
Case IH представя нови трактори от серията Quadtrac и Steiger AFS Connect ™ за сезон 2021. Тракторите разполагат със специфични характеристики за европейския пазар с включена нова технология, предназначена да улесни съхранението и преноса на данни, които са от основно значение за съвременното мащабно земеделие. Също така се използват подобрения в комфорта и управлението на кабината, които бяха въведени първоначално в серията Magnum AFS Connect, представена през 2019 г.
14.10.2020 г.
3344
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG