Редакция на обява Добави обява

Новият хит сред японските трактори - Iseki TLE 3410 вече е в България (ВИДЕО РЕВЮ)

11.05.2022 г.
3332
Новата серия японски трактори ISEKI TLE с двигатели Stage V вече са в България.  Моделът TLE 3410 е предназначен за работа в малки земеделски стопанства, а също и в животновъдни ферми, където здравината и високото японско качество гарантират непрекъснат работен процес.

Iseki TLE 3410 е с мощност 40 к.с., които са достатъчни за всякакъв вид земеделски операции - почвообработка, пръскане, торене, косене, сеитба и транспортни дейности. За нуждите във фермите тракторът може да бъде оборудван с челен товарач с капацитет на повдигане от 500 кг.

Трактора е оборудван с механична скоростна кутия с 8 предни и 8 задни предавки, които са синхронизирани при превключване. Лостът за реверс на движението напред и назад, облекчава допълнително оператора, особено при работа с челен товарач. Опционално трактора може да бъде оборудван с 3 степенна хидростатична трансмисия, която е подходяща предимно за работа в зелени площи.

Тракторът има бутон за електрическо включване и изключване на ВОМ-а, а също и бутон на калника, който е подходящ при работа с дробилки и друг тип машини, агрегатирани чрез кардан. Налице са бързи и бавни скорости, както и блокаж на диференциала. 

Капацитетът на триточковата навесна система е 1000 кг., което е достатъчно за всякакъв вид инвентар в този клас трактори. Налице са и 2 хидравлични извода, които могат да бъдат увеличени до 4. Заедно с подготовката за теглич е налице и електрически куплунг за агрегатиране на ремарке.

Освен новия Stage V Common Rail двигател, който е още по-икономичен и екологичен, новите модели трактори Iseki са оборудвани със система за автоматично почистване на DPF филтъра чрез натискане на бутон. В допълнение, достъпът за сервизиране на филтрите и проверка на маслото е осигурен без да е нужно отваряне на капака на двигателя. 

Емблематичната здравина и производителност на японските трактори Iseki се съчетава отлично с красивия външен дизайн, което ги прави предпочитани от фермерите. В допълнение съотношението между мощност и цена е най-доброто на българския пазар, а фирма Скайтрак - официален вносител на ISEKI, предлага и специални лизингови схеми за покупка на изплащане с 20% първоначална вноска и опция за удължена гаранция. 

Можете да се запознаете отблизо с новите трактори ISEKI, като посетите търговската база на Скайтрак на главен път Пловдив - Карлово, след разклона за село Калояново.
За повече информация позвънете на 0888 666 000 или посетете iseki.bg 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:


Свързани статии

Тракторите ISEKI сa отлични за овощарството, защото са с малък габарит и много хубав радиус на обръщане (ВИДЕО)
За овощарството е много важно всичко да се случва в точни срокове и в кампанията продукцията да се обира качествено и бързо. Константин реализира черешите главно на румънския пазар и има точни срокове на доставки и строги изисквания от чуждестранните си партньори. В този процес добрата обезпеченост с техника е много важна, но Константин е спокоен, защото няколко години работи с тракторите Iseki
19.07.2021 г.
2413
Видео ревю
Овощар избра само японски трактори ISEKI за своето стопанство
Нашето производство избрахме тракторите “Исеки”. Защото, преди 15 години вземах първото “Исеки”, от което съм много много доволен. Тракторите “Исеки” помагат - в процеса на обработка са много бързи. Второ - много продуктивни. И трето, което е най-важно, не се развалят.
19.07.2021 г.
1388
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG