Редакция на обява Добави обява

Новият модел Iseki TLE 3410 с двигател Stage V вече е наличен в България

07.06.2022 г.
2798
Новата серия японски трактори ISEKI TLE с двигатели Stage V вече са в България. 
Моделът TLE 3410 е предназначен за работа в малки земеделски стопанства, а също и в животновъдни ферми, където здравината и високото японско качество гарантират непрекъснат работен процес.

Iseki TLE 3410 е с мощност 40 к.с., които са достатъчни за всякакъв вид земеделски операции - почвообработка, пръскане, торене, косене, сеитба и транспортни дейности. За нуждите във фермите тракторът може да бъде оборудван с челен товарач с капацитет на повдигане от 500 кг.
Трактора е оборудван с механична скоростна кутия с 8 предни и 8 задни предавки, които са синхронизирани при превключване. Лостът за реверс на движението напред и назад, облекчава допълнително оператора, особено при работа с челен товарач. Опционално трактора може да бъде оборудван с 3 степенна хидростатична трансмисия, която е подходяща предимно за работа в зелени площи.

Тракторът има бутон за електрическо включване и изключване на ВОМ-а, а също и бутон на калника, който е подходящ при работа с дробилки и друг тип машини, агрегатирани чрез кардан. Налице са бързи и бавни скорости, както и блокаж на диференциала. 
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG