Редакция на обява Добави обява

Новият трактор Lindner Lintrac 110 - Иновации, ефективност и красота от Австрия

24.07.2019 г.
11981
Австрийският производител на трактори LINDNER представи новия си модел Lintrac 110. Трактора е предназначен както за универсални дейности в стопанствата, така и за зелени обработки. С този нов модел трактор, австрийският производител затвърждава изключително красивият, модерен и престижен стил, който следва през годините. Макар тракторът да е познат най-вече в Австрия, където се произвежда и е разпознаваем като отличен помощник при работа в силно наклонени терени, то брандът вече придобива и по-широка популярност в Европа, благодарение на постоянните иновации, които внедрява. 
Lindner Lintrac 110 е оборудван с новата кабина TracLink, която включва пълно автономно управление на база вградени GPS, камери и сензори. В допълнение комфортът в кабината се осигурява от независимото окачване на предния мост. 
Lintrac 110 се предлага с безтспенна скоростна кутия, която е изключително подходяща за бързи маневри  - при косене, операции в лозарството или комунални дейности. Безстепенно променливата трансмисия TMT11 е оборудвана с по-голяма задна ос в сравнение с TMT09 от по-малкия модел Lintrac 90. Максимално допустимото тегло е осем тона, полезният товар около 3,5 тона. Това прави компактния Lintrac 110 удобен за работа в различни стопанства, включително и животновъдни ферми. Операторите могат да използват по-големи приспособления, като балопреси или двойна косачка. 3.4-литровият турбо дизелов двигател Perkins осигурява 83 кВт / 113 к.с. Във връзка с трансмисията TMT, двигателят може да работи с намален капацитет и следователно е много икономичен. 
Активен преден мост
Изпитаният и тестван преден мост на Lindner е особено здрав и например подходящ за работа с двойни гуми в планински терени. Окачването позволява на водача да заключва, повдига и спуска ниворегулацията на трактора. Цилиндрите на окачването са добре защитени, интегрирани в окачването на осите.
Кабина TracLink с пневматично окачване
Кабината TracLink е предназначена за комфортна работа и за дълги работни часове. Седалката на водача е с въздушно окачване и синхронизирана с окачването на кабината. Освен това прозорецът за свободен изглед при работа с челен товарач е особено голям. За безопасност, благодарение на добрата видимост, на разположение е интелигентна система за осветление с LED фарове.
Системата TracLink
Системата Lindner TracLink прави Lintrac 110 най-интелигентното превозно средство в своя клас: TracLink поддържа работата на всички приспособленията. Електронният дневник документира използването на оборудване и маршрути и може да помогне при фактурирането на междуфирмената работа. Отскоро има и мобилна версия. 
За повече информация, цени и възможности за конфигурация: Универсал НВГ - Долна Оряховица: 0889 23 10 12
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG