Редакция на обява Добави обява

Оптиком организира Ден на отворените врати по случай 75 годишния юбилей на Светновния Бранд JCB

20.10.2020 г.
2353
Специално за българските зърнопроизводители и фермери, Оптиком ООД организира на 23-и Октомври - Петък - Ден на отворените врати във всички свои търговски бази.
 
Като изключителен представител за България на JCB – селскостопанска техника, Оптиком ще отбележи 75 годишният юбилей от стартирането на производство на световния бранд с атрактивен Ден на отворените врати. Гостите ще могат да разгледат отблизо най-новите модели телескопични товарачи JCB, мини товарачи, челни товарачи, както и емблематичната серия трактори JCB Fastrac.
 
Предвиден е тест драйв на машините и професионална консултация от експертите на Оптиком. В рамките на Деня на отворените врати земеделските производители ще могат да се възползват от преференциални цени за покупка и атрактивни форми на лизинг за нова техника с марката JCB. От Оптиком са предвидили и лимитирана серия подаръци, за всички сключени сделки в деня на събитието.
 
Денят на отворените врати ще се проведе в търговско-сервизните бази на Оптиком в градовете Стара Загора, Монтана, Плевен, Павликени, Разград, Добрич, Ямбол,Карнобат, Хасково и Пловдив.
 
По повод 75-та годишнина, в стърнище край Стафордшир, Англия, бе изобразено числото “75” с помощта на трактор JCB Fastrac воден от новата GPS телематична система за насочване - JCB Twin Steer.
 
Гигантското число е обработено в поле, осем мили от Световния щаб на компанията в Рочестър, и е покрило почти осем акра - еквивалентно на четири футболни игрища. Почитането на рождения ден на JCB е толкова отличително, че може да се види от сателитни изображения, орбитиращи високо над Земята.
 
Повече информация за Денят на отворените врати на JCB, посветен на 75 годишния юбилей на JCB, можете да получите от Оптиком на
тел.: 0700 70 705


Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG