Редакция на обява Добави обява

Оптиком отговаря на повишеното търсене на No-Till техника с полева презентация на 3-и Ноември

29.10.2020 г.
2438
През последните години в България все повече навлизат алтернативните технологии за земеделие, познати като No-Till.
 
С цел да запознае земеделските производители със спецификите и предимствата на отглеждането на зърнени култури, прилагайки тези технологии, Оптиком ще проведе полева презентация в землището на село Баница, обл.Враца на 3-и Ноември 2020 г. от 11.00ч.


 
По време на събитието експерти от Оптиком ще споделят познания за натрупания опит в сферата на безоранните технологии и ще дадат ценна информация на зърнопроизводителите за No-Till практиките.
 
Присъстващите земеделци ще могат да се запознаят с принципите на двете технологии, възможностите за увеличаване на добивите и намаляване на разходите, както и планирането на инвестиция с премерен риск при преминаване към такъв тип земеделска практика.
 
В действие ще бъде демонстрирана No-Till сеялката с работна ширина от 6 метра на френския производител SKY Agriculture. Това е най-популярната и добра европейска сеялка за No-Till сеитба, която е вече утвърдена със своето качество и ефективност в редица държави.
 
По време на събитието, българските зърнопроизводители ще се запознаят отблизо с модела EASY Drill HD на SKY Agriculture.
 
За повече информация относно полевата презентация за No-Till технологиите в земеделието, можете да се свържете с представител на Оптиком ООД на тел: 0889 333 554
 

ПРЕЗЕНТАЦИЯ - СЕЯЛКА ЗА NO TILL ЗЕМЕДЕЛИЕ 9.64 MB (pdf) свали
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG