Редакция на обява Добави обява

Оптиком откри своята 12-а търговско-сервизна база за агротехника. Разград и региона са подсигурени 24/7

31.07.2023 г.
1132
Поредната голяма крачка в своето развитие направи Оптиком на 26 Юли с откриването на своята нова търговско - сервизна база в Разград. На събитието присъстваха много клиенти, партньори и официални гости, които станаха част от празника.
 
Това е 12 - я модерен търговско-сервизен център с диагноститична апаратура, богата складова база и комфортни условия за работа и обслужване, както и 24 часов мобилен сервиз, с високо специализирани технически специалисти.
 
Началото на церемонията дадоха управителя на фирмата г-н Веселин Генев, който заедно с директора на Оптиком г-н Димитър Петров и управителя на новата база в Разград г-н Йордан Йорданов отрязаха лентата за откриването.
 
Димитър Петров, директор на фирма Оптиком приветства гостите с думите:

Ние от Оптиком сме вече 32 години на пазара на селскостопанска техника и никога не сме губили фокуса от този бизнес - продажба и най-важното сервизиране и обслужване, което налага да инвестираме в изграждането на тази инфраструктура, която откриваме днес, заедно с вас.

 


След своето приветствие с кратка презентация, г-н Петров запозна всички присъстващи с новия търговско-сервизен център и плановете за развитие на компанията.
 
Събитието уважиха партньори от JCB в лицето на г-н Балаш Барси, от Agro Tractors в лицето на Рикардо Белини, от Caffini в лицето на г-н Амедео Кафини.
 
Г-н Балаш Барси от JCB поздрави Оптиком за откриването с думите:
 

Много съм щастлив да бъда с вас днес. Пратьорството ни с Оптиком има вече своята 17 годишна история. Това, което е общо между JCB  и Оптоком е, че и двете компании са започнали с редица предизвикателства и трудности в началото на своето създаване. Нашата компания има дълбоки корени в земеделския бизнес и все още компанията е собственост на нейните основатели, както и при Оптиком. Пожелавам на Оптиком, нови 17 години успешно партньорство, в което да отговаряме на нуждите на българските фермери.

 
Рикардо Белини, от италианския производител Agro Tractors също поздрави Оптиком за откриването, като сподели:
 

От презентацията на г-н Петров става ясно, че Оптиком е компания, която си поставя големи цели за развитие.Ние от Agro Tractors също инвестираме много в развитието на нашите продукти, като тази година спечелихме поредната награда трактор на годината  за McCormick X5. Тази година, ние ще отбележим с Оптиком 25 години партньорство и вярваме, че с Оптиком гледаме уверено заедно към бъдещето.

 
г-н Амедео Кафини от Caffini приветства гостите, с думите:
 

Нашето партньорство с Оптиком е  по-кратко, само от три години, но те ни дават увереност, че фокусът ни е един и същ  - технологиите в земеделието и тяхното развитие. Така, че ние имаме обща цел и съм изключително радостен да присъствам тук днес, за което сърдечно благодаря на всички вас!

 
Откриването премина с множество емоции и вълнение, като в края му бяха раздадени и награди на част от присъстващите чрез специално организирана томбола.
 
Търговско-сервизният център в Разград може да посетите на адрес или да се свържите с екипа на следните контакти:
 
село Гецово, п.к. 7219, общ. Разград, ул. ”Ивайло” №4
 
  • Търговия машини: 0889 414 196, 0884 459 082
  • Резервни части: 0 700 20 205
  • Сервиз: 0 700 40 405
 
email:  yyordanov@opticom-bg.com


 

Свързани статии

Оптиком въвежда нови стандарти в прецизното земеделие с японския лидер TOPCON
Тоpcon, един от световните лидери в прецизните технологии, разширява присъствието си на българския пазар с партньорството между Topcon Agriculture и Оптиком ООД, която е една от най-динамично развиващите се компании у нас в областта на търговията и продажбата на селскостопанска техника.
16.04.2019 г.
14414
Италианските премиум пръскачки Caffini влизат в портфолиото на Оптиком
Фирма Оптиком разширява брандовото си фолио на българския пазар, като обяви своето ново ключово партньорство с престижната марка италиански пръскачки Caffini. Това се случва в юбилейната 30 годишнина на компанията, с което тя показва посоката на своето развитие – а именно предлагане на иновативни технологии съобразени със специфичните нужни на всеки фермер.
20.08.2021 г.
2310
Landini 7-160 е машина на месеца на специална цена от Оптиком
През април кампанията „Машина на месеца“ на Оптиком е за трактор Landini 7-160 с мощност 165 к.с. Той ще може да бъде закупен на специална цена и възможност за  удължена 5-годишна заводска гаранция. 
 
07.04.2020 г.
2613
Как да подготвим комбайна за жътва? (ВИДЕО)
Какво е важно да направим преди сезона на жътвата, за да подготвим комбайнът за безаварийна работа. Agrosalon.BG съвместно с Оптиком ООД подготви за вас видео с основните стъпки, които да следвате при сервизиране на вашия комбайн
01.04.2019 г.
14572
Видео ревю
Кое е важно да знаете при избор на телескопичен товарач? Тествахме JCB (ВИДЕО+СНИМКИ)
Днес ще разберем, защо JCB са един от лидерите на пазара на телескопични товарачи у нас и в Европа. С нас е търговският директор на Оптиком - инж.Димитър Петров,  който ще ни представи основните важни неща, които са свързани с това, което човек трябва да знае – всеки зърнопроизводител или животновъд, когато реши да си купува нов или употребяван телескопичен товарач.
23.01.2019 г.
17137
При прибиране на зърнената реколта, товарачите JCB Loadall са несравними! (ВИДЕО)
В разгара на сезона по прибиране на зърнената реколта всеки ден и час е изключително важен, особено в условията на силно променливо време с много дъждове.
14.07.2019 г.
14700
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG