Редакция на обява Добави обява

Оптиком пуска промоции за агротехника и укрепва партньорствата си с българските фермери на БАТА Агро 2024

09.05.2024 г.
1411
Фирма Оптиком ще представи най-новите технологии в сферата на земеделската техника по време на изложението БАТА Агро 2024, което ще се проведе от 13 до 17 май в Стара Загора. 

Акцент на щанда на компанията тази година ще бъде успешното партньорство с българските фермери, демонстрирайки как модерната техника може да подпомогне развитието на стопанствата и да увеличи тяхната продуктивност. На щанда на компанията ще може да се опитат висококачествени млечни и месни продукти, сокове, вино и хлебни изделия, произведени от фермери с помощта на машини, доставени от Оптиком.

Търговският директор на Оптиком, Димитър Петров, сподели за инициативата: "Идеята дойде от това, че много наши клиенти вече реализират добавена стойност в своето производство, което става все важно за успешното и устойчиво развитие на корпоративните стопанства у нас.

Радвайки се на техния труд и това, което те произвеждат - млечни и месни продукти, сокове, вино, хлебни изделия и редица други, които са на изключително високо ниво като вкусови качества, решихме, че по този начин, ще имаме възможност да покажем на практика как машините на Оптиком спомагат за развитието на всяко стопанство, а от друга да изразим благодарност към нашите клиенти за техния труд. Не на последно място да популяризираме и качествените продукти произведени с нашите машини."

Посетителите на изложението БАТА Агро 2024 ще имат възможност да се възползват от специални промоционални предложения, валидни само по време на събитието. Сред промоциите са следните преференциални цени:
  • Трактор Landini 5-100 RPS :  88 000 лв
  • Трактор Landini LandPower 160 с мощност 165 к.с. : 169 000 лв.
  • Всички трактори McCormick : с 5 години  Гаранция
  • Всички телескопични товарачи JCB: с 0% лихва

На изложението БАТА Агро 2024 в Стара Загора, можете да получите експертна подкрепа, съвети и консултации за финансиране от екипа на Оптиком, с цел подобряване на технологичната обезпеченост във вашето стопанство.Запознайте се отблизо с най-новото от световни марки като JCB, McCormick, Landini, Monosem, Sky Agriculture, Topcon, Caffini, Irriland, Rostselmash, Kobzarenko, Elvorti и други.

Оптиком ви очаква на БАТА Агро 2024!

За повече информация:
opticom@opticom-bg.com      
0 700 70 705 
https://opticom-bg.com   

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG