Редакция на обява Добави обява

Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance

29.02.2024 г.
1096
Оптиком пуска промоция за нови телскопични товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit Leasing и JCB Finance.

Земеделските производители могат да се възползват от специалните предложения на Оптиком за новите телескопични товарачи JCB Loadall от серия III са с двигатели Stage V, които отговарят на най-високите еко-норми на европейското законодателство, имат по-висока мощност и са без EGR. 

В новата серия влизат моделите с наименования: AGRI, AGRI Super и AGRI Xtra, съответно с мощност 109, 130 и 150 к.с. Важна новост е въвеждането на високоефективната и безстепенна DualTech VT трансмисия при повечето модели, включително и при новия JCB 532-60 AGRI Super. По избор на клиентите са налични и скоростните кутии: AutoShift 6, Powershift 4 и TorqueLock4 - с ръчен Powershift и блокаж на преобразувателя на въртящия момент.

Съобразно изискванията за еко-нормите и двигателите Stage V, всички модели са оборудвани със система AutoStop за изключване на двигателя с цел икономия на гориво. Системата разполага с 30 секунден брояч преди загасяне на двигателя, който може да бъде деактивиран с докосване педала на газта или джойстика за хидравликата. Новост е и разположението на ауспуха, който вече е къс и скрит под капака на двигателя.Товарачите са оборудвани стандартно с новата телематична система JCB Live Link, която позволява мониторинг на всички работни процеси и състоянието на машината.

За повече информация относно селскостопанските машини JCB можете да получите от фирма Оптиком  - Стара Загора, официален представител на марката за България.
0887 648 912 ; opticom@opticom-bg.com


 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG