Редакция на обява Добави обява

Оптиком пусна безлихвена лизингова схема за нови телескопични товарачи JCB

08.04.2022 г.
4716
Оптиком пусна промоционална безлихвена лизингова схема за нови телескопични товарачи JCB. Предложението е валидно за новите модели JCB Loadall, оборудвани с двигатели Stage V.

Земеделските производители в България добре познават всички предимства на лидерската марка JCB, като финансовата схема сега е валидна за всички модели с мощност до 150 к.с., максимална височина на товарене - 9.5 метра и максимална товароподемност: 6000 кг.

Преди началото на кампания 2022 много земеделски производители ще трябва да направят своя избор за покупка на телескопичен товарач.  Кои са обаче основните фактори, които трябва да бъдат взети под внимание?
  • стойност на инвестицията
  • качество на машината като технология и иновации
  • степен на обезценяване и цена на вторичния пазар
  • разходи за поддръжка
  • обезпеченост със сервиз и резервни части

Оказва се така, че английската марка JCB е водеща по висока остатъчна стойност на телескопичните товарачи, както и по критерия за технически иновации, производителност и екстри в серийните модели. На практика инвестицията в такава машина запазва своята стойност и може да бъде продадена в последствие на вторичния пазар на най-висока цена спрямо своите конкуренти.

Всички нови модели в JCB Loadall имат стандартен хидравличен пакет. Той съчетава повишената производителност с икономията на гориво. Данните се потвърждават от телематиката LiveLink, тествана досега на повече от 4 200 машини. Хидравличното регенериране ускорява движението на стрелата при ниски скорости, идеални при товарни дейности със зърно или тор. Според проведените тестове на JCB, времето на работните цикли спада с 20%, а разходът на гориво с 15%.

Друго предимство на интелигентния хидравличен пакет е амортисьорът на края на телескопичната стрела. При изкачване или спускане, стрелата забавя ход, преди да достигне до крайната точка. А когато машината се движи, адаптивното окачване SSA на JCB се активира автоматично, при скорост надвишаваща 4 км/ч. И обратно, когато слиза под този праг, устройството се деактивира.

Повече информация за селскостопанските машини с марка JCB можете да получите от официалния вносител за България – фирма Оптиком :
0887 648 912 ; opticom@opticom-bg.com  www.opticom-bg.com

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG