Редакция на обява Добави обява

Оптиком пусна специална промоция за мини челни товарачи JCB Skid Steer 155

16.08.2023 г.
1276
JCB Skid Steer 155 представлява машина с компактни размери и капацитет на работа от 703 кг, която е идеална за работа във ферми на ниво на земята, като копаене и преместване на материали, както и за задачи на средна височина като изхвърляне през стени. Благодарение на многобройните си характеристики и мощ, JCB установява нови стандарти за ефективност и продуктивност при машините от този тип.

Ето някои от ключовите предимства на JCB Skid Steer 155:
  • Ефективен Двигател: Моделът разполага с ефективен 44kW (56 к.с.) дизелов двигател от JCB, произведен от Kohler T4F, който не изисква следващо изгаряне на изпускатите газове.
  • Стандартен Бърз Заключващ Механизъм: Стандартният механизъм за бързо свързване позволява бързо и лесно свързване с всички приставки на JCB, както и с тези на други марки.
  • Хидравличен капацитет: Стандартният хидравличенкапацитет на машината е 70 литра в минута. Наличен е и вариант с голям поток до 115 литра в минута, предлагащ максимална гъвкавост при използване на различни приставки.
  • Система за Гладко Водене на JCB (SRS): Опционалната система Smoothride System (SRS) на JCB допринася за по-добро задържане на товара и по-бързи цикли на зареждане.

При моделите с висока видимост, ниският профил на стрелата позволява отлична видимост от двете страни на машината и към бързия заключващ механизъм, както и подобрена видимост към гусениците или колелата.

Друго преимство е системата Powerboom™ на JCB, която предоставя на операторите 60% по-добра видимост в сравнение с конвенционални машини. JCB Skid Steer 155 разполага и с широка странична врата за безопасно влизане и излизане.

Максимална производителност:
Вертикалното повдигане осигурява оптимален капацитет на повдигане при максимална височина и достигане, улеснявайки работата по натоварване и пренасяне.

Машините JCB са създадени да издържат на изискванията на всяко приложение и при всякакви условия. Този модел от JCB представлява комбинация от иновации, безопасност и устойчивост, което го прави предпочитан избор за много фермери и фирми по цял свят.

Вземи сега JCB Skid Steer 155 за 69 000 лв.
  • 56 к.с. мощност
  • 703кг. товароподемност
  • 70л./мин. дебит/помпа
  • 2849м, височина товарене

Довери се на мини челен товарач JCB Skid Steer 155. Не чакай последния момент. Специално за твоя бизнес от Оптиком!
https://www.opticom-bg.comСвързани статии

JCB направи дебют с водородните си двигатели за трактори и телескопични товарачи
Проектът на JCB за производство на суперефективни водородни двигатели, с развоен бюджет от над 100 милиона паунда £ направи своя международен дебют на един от най-големите панаири за строителна техника в света.
20.03.2023 г.
1286
Видео ревю
Кое е важно да знаете при избор на телескопичен товарач? Тествахме JCB (ВИДЕО+СНИМКИ)
Днес ще разберем, защо JCB са един от лидерите на пазара на телескопични товарачи у нас и в Европа. С нас е търговският директор на Оптиком - инж.Димитър Петров,  който ще ни представи основните важни неща, които са свързани с това, което човек трябва да знае – всеки зърнопроизводител или животновъд, когато реши да си купува нов или употребяван телескопичен товарач.
23.01.2019 г.
17137
JCB показа уникална нова серия телескопични товарачи (ВИДЕО)
Трудно е да се опише представянето в Англия на новата III-та серия телескопични товарачи JCB, защото това, което видя българската група заедно с над 100 журналисти от цяла Европа, е истинска революция на технологиите.
25.02.2019 г.
12262
JCB показа изцяло нова серия телескопични товарачи с кабина CommandPlus (СНИМКИ)
Напълно новото поколение телескопични товарачи JCB беше представено пред аграрни журналисти в Англия, сред които взе участие и група от България.
05.02.2019 г.
10410
JCB разширява гамата телескопични товарачи с новия Loadall 538-70
JCB Loadall AGRI Super и AGRI Xtra могат да се предлагат и с DualTech VT, уникалната трансмисия на JCB, която съчетава най-добрите характеристики на хидростатичните задвижвания и задвижванията с превключване в едно устройство.
02.02.2022 г.
2266
Видео ревю
JCB показа новите серии трактори FASTRAC и най-големия телехендлер Loadall 542-70 AGRI Pro
След двугодишна пауза в събитията на живо, JCB представи няколко нови агротехнически иновационни продукта по време на двудневно събитие, което се проведе в имението на компанията в Стафордшир, Англия. Пред аграрни медии от цяла Европа за пръв път бяха показани новите серии трактори JCB Fastrac 4000 и 8000...⇡, новият телескопичен товарач JCB Loadall 542-70 AGRI Pro…⇡, както и новия колесен товарач JCB 457S.
29.03.2023 г.
1569
JCB навлиза лидерски в пазара на електрически телескопични товарачи (ВИДЕО)
JCB - световен лидер в производството на телескопични товарачи, започва поетапно серийно производство на всички серии телескопични товарачи Loadall, които ще са 100% електрически.
06.01.2021 г.
2506
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG