Редакция на обява Добави обява

Оптиком с пролетна промоция за прикачни пръскачки KUHN Lexis

15.04.2020 г.
2374
Професионалистите в зърнопроизводството се нуждаят от оптимални решения за ефективна растителна защита, особено когато работните срокове за пръскания са по-къси, а нуждата от прецизност - решаваща за развитието на реколтата.

Именно в тази посока, давайки винаги оптимални технологични решения на най-добри цени, ОПТИКОМ пуска пролетна промоция за прикачни щангови пръскачки от премиум брандът KUHN. 

Земеделците могат да постигнат по-високо качество на пръскането с моделът KUHN Lexis 3000, която е оборудвана с компютър, който автоматично регулира пръскането според работната скорост. Капацитетът на бункера е 3000 литра, а пръскащите щанги имат работен зхават от 21 метра.

Колеята на пръскачката я прави подходяща за пръскане както на площи със слети култури, така и на окопни култури. Алуминиевите щанги са здрави, леки и не корозират, което гарантира дългогодишна употреба. 

KUHN Lexis 3000 има мощна бутално-мембранна помпа с капацитет от 265 литра в минута, а иновационната система за изплакване позволява на оператора да извършва това, колкото често пожелае от кабината на трактора.

Пръскачката е оборудвана с миксер с ефект на Вентури (преминаване на течността през стеснена тръба с ниско налягане), който позволява ефективно, бързо и лесно смесване на течни и прахообразни препарати.

За по-лесна поддръжка, всички филтри на пръскачката са разположени от дясната страна на машината, като е осигурен и директен достъп до помпата.

За повече информация и поръчки:
Оптиком ООД
0882 / 948 304
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG