Редакция на обява Добави обява

Оптиком с промоционални цени за прикачни щангови пръскачки Caffini Prestige GO

23.03.2022 г.
2522
Преди началото на пролетната кампания по осъществяване на дейности за растителна защита и подхранване на зърнените култури, Оптиком пусна промоционални цени и условия за закупуване на новият модел италиански прикачни щангови пръскачки Caffini Prestige GO.

Моделът е с работна ширина на пръскащите щанги от 24 метра, а резервоарът за препарат е с обем 3300 литра. Пръскачката е ISOBUS Ready и има 7 броя пръскащи секции, които подлежат на секционен контрол. В допълнение пръскачката е оборудвана със система за автоматично нивелиране на щангата NORAC с три сонарни сензора.

SECTION CONTROL TOP е автоматизирана система при тази пръскачка, която включва/изключва всяка една дюза по щангата по отделно. Целта е да се повиши ефективността и точността на приложение и да се намали презастъпването до 1%. Благодарение на тази система може да се постигне икономия до 10-15% на използваните препарати, което значително намалява разходите на стопанството, а същевременно и улеснява работата на оператора в полето.Дебитът на помпата е 300 литра в минута, а иновационната система Curve-Control е функция за прецизен контрол на прилаганата норма. Тя има за цел, при движение на пръскачката по крива,  да гарантира еднаква норма както във външните, така и във вътрешните зони на щангата. Това става възможно благодарение на специална дюза -  VARIO-SELECT, която прилага различна норма на всяка секция чрез комбинация от различни дюзи.Голямо предимство при Caffini Prestige GO е използването на въздушен ръкав на пръскачщите щанги. С въздушният ръкав могат да се постигнат следните резултати: 
  • Позволява пръскане при силен вятър
  • Повишава скоростта на пръскане
  • Намалява големината на капката
  • Оптимално опръскване даже и при голяма листна маса


Пръскачката е оборудвана с Hub Service: табло с всички контролни органи за нагласяне на пръскачката за различни процедури. Всички операции могат да се извършват от едно и също място благодарение на многофункционални кранове за: контрол на пръсканета, зареждането на резервоара, циркулацията на течноста, системата за измиване на резервоара. Действието им е изяснено от цветни пиктограми.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG