Редакция на обява Добави обява

Оптиком стартира промоционална кампания за трактори Landini

20.02.2024 г.
1236
Водещият дистрибутор на селскостопанска техника, Оптиком, обяви старта на своята най-нова промоционална кампания, насочена към земеделски производители и фермери в цялата страна. Кампанията предлага отстъпки и специални условия за закупуване на нови трактори от престижната италианска марка Landini, известна със своята надеждност, иновации и ефективност.

Сред офертите са:
  • Новия трактор Landini 6H-135 с навигация TOPCON X25 на промо цена: 135 000 лв.
  • Новия трактор Landini LANDPOWER 165 за 169 000 лв.Кампанията също така предлага специални финансови условия, включително лизингови схеми с изгодни лихвени проценти и гъвкави планове за плащане, за да улесни клиентите в придобиването на нова техника. Освен това, купувачите ще могат да се възползват от безплатна доставка на тракторите в рамките на страната и изключително изгодни цени на допълнителни аксесоари и прикачен инвентар.

„Ние в Оптиком сме вълнувани да предложим на нашите клиенти тази уникална възможност да модернизират и подобрят своите земеделски операции с помощта на висококачествени трактори Landini“, заяви пред Агросалон.БГ търговският директор на Оптиком - Димитър Петков и допълни:  „Нашата цел е да подкрепим българското земеделие с най-добрите продукти и услуги на пазара, и смятаме, че тази промоционална кампания е стъпка в правилната посока.“

Промоционалната кампания ще продължи до изчерпване на наличностите, като заинтересованите клиенти могат да се свържат с представители на Оптиком за повече информация и за участие в кампанията. Това е уникална възможност за всеки, който иска да инвестира в качествена и надеждна селскостопанска техника, и да се възползва от изгодните условия, които Оптиком предлага.

Свързани статии

Landini ще покаже на Агритехника 2023 няколко нови модела лозаро-овощарски трактори
Landini ще покаже на Агротехника 2023 няколко нови модела лозаро-овощарски трактори. От 12 до 18 ноември Хановер ще бъде за пореден път европейската столица на селското стопанство, с любезното съдействие на Agritechnica , международен търговски панаир, посветен на селскостопанската механизация. Сред присъстващите марки ще бъде Landini
25.10.2023 г.
1418
Тракторите Landini Active 7-а серия - достъпно качество за професионалистите в земеделието!
Италианските трактори Landini са добре познати на българския пазар със своята надеждност, лесна поддръжка и достъпна цена. При своята най-висока 7-а серия, Landini въвежда модификацията ACTIVE, която включва пакет от Подобрения, предназначени да улеснят работата на операторите.
09.05.2019 г.
12395
Landini показа нови серии трактори за лозарство и овощарство (ВИДЕО)
Италианския производител на трактори Landini показа по време на Агритехника в Германия, своите нови серии трактори за овощарство. лозарство и зеленчукопроизводство, както и универсални трактори за работа в земеделските стопанства и животновъдните ферми.
06.01.2020 г.
3189
Landini REX 4-120 GT взе награда за Специализиран трактор на годината - 2024 (ВИДЕО)
Новият овощарски трактор Landini REX 4-120 GT бе сред основните акценти от италианския производител Landini по време на изложението Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия. Тракторът е специално разработен за работа в овощни градини с широки междуредия
04.01.2024 г.
704
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG