Редакция на обява Добави обява

Оптиком със специална лизингова схема за нови торачки Sulky X40+ с 4 вноски по 25% (ВИДЕО)

08.02.2024 г.
1222
В съвременното земеделие на България торачките Sulky вече се превърнаха в емблема за прецизност и ефективност. Произведени във Франция, тези машини се открояват със своето безкомпромисно качество и иновативни решения.  Основен акцент е моделът Sulky X40+ Econov, който в момента е на специални лизингови условия с 4 вноски по 25%. Този модел предлага работна ширина от 44 метра и капацитет на бункера до 3100 литра, като Оптиком добавя и 7-годишна антикорозионна гаранция за максимална дълготрайност.

Реален секционен контрол
Едно от най-значимите предимства на Sulky е усъвършенстваната система за секционен контрол. Тази функционалност позволява автоматично регулиране на разпръскването на тора, избягвайки пропуски или дублиране на земеделските площи. Иновативната технология Stop&Go, базирана на GPS, допринася за прецизното и икономично управление на торенето, като предотвратява ненужното разхищение на торове. 

Торачката е оборудвана със система за задаване границите на полето, а също така може да се настрои да работи с половин работна ширина. Предимствата се изразяват в икономия на тор до 7%, особено за ниви с неправилна форма.

Електронно регулиране на нормите за торене
Sulky разполага с електронна система, която позволява на оператора лесно да задава желаната норма за торене. Системата автоматично регулира дебита на тора, осигурявайки постоянна калибровка за оптимални резултати. Така земеделците могат да се адаптират към различни условия на терена, подобрявайки ефективността и продуктивността на своя труд.Интегриране в прецизното земеделие
Торачките Sulky са пример за високотехнологичните решения, които намират приложение в прецизното земеделие. Способността им да работят с променливи параметри по цялата площ на полето, в комбинация със софтуерната система Econov, гарантира оптимално разпределение на тора. Това допринася не само за икономия на ресурси, но и за устойчиво земеделие, което отчита и защитава околната среда.

Лизингови условия
За да бъдат иновациите достъпни за повече земеделски производители, Оптиком предлага модела Sulky X40+ Econov на лизинг. Условията включват плащане на 4 вноски, всяка от които е 25% от общата стойност, което прави закупуването на торачката още по-привлекателно.
Торачките Sulky се налагат като надежден и ефективен инструмент в ръцете на българските фермери, подпомагайки развитието на земеделието със своята технологична изобретателност и ангажираност към устойчивите практики. X40+ Econov дава своя принос за по-модерното лице на земеделието в България и е инвестиция, която бързо се възвръща, благодарение на икономиите, които реализира.

Повече информация за новите торачки Sulky можете да получите от официалния вносител за България, фирма Оптиком:
0700 70 705 
или в интернет на адрес: 
www.opticom-bg.com 
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG