Редакция на обява Добави обява

Пет модела на CASE IH са номинирани за награда 'Машина на годината 2024' на Агритехника

03.10.2023 г.
550
Наградата "Машина на годината 2024" отбелязва продуктите от цялата индустрия, които представляват най-големите потенциални предимства за производителността за бъдещите си собственици. Продуктите на Case IH, които са финалисти в категориите XL, висока мощност, среден клас, компактни трактори и комбайни, представляват пет от общо 35 номинирани продукта в 12 категории машини. Победителите ще бъдат обявени на 14 ноември на Агритехника 2023 в Хановер, Германия.

Освен това всички машини са номинирани за Наградата на публиката. Гласуването за тази награда започва на 9 октомври и ще продължи до 11 ноември 2023 г. на сайта www.farmmachine.eu/en/. Всеки може да гласува за любимия си продукт веднъж на ден през този период."Изключително сме горди да носим логото на Case IH на гърдите си и още по-горди да показваме продуктите си на този форум", казва Мирко Романьоли, вицепрезидент на Case IH & STEYR за Европа. "Номинациите за тази награда показват колко разнообразен и ценен е брандът Case IH не само в Европа, но и по целия свят. Ние сме тук, за да предоставим на фермерите инструментите за оптимизация на тяхната дейност на всяко ниво, а тези иновации на продуктите са част от този постоянен ангажимент."

Продуктите, номинирани за наградите, са:

Quadtrac 715 AFS Connect: Най-мощният трактор на Case IH досега. Quadtrac 715 предлага значителни подобрения, позволяващи работа в трудни условия.Farmall 75C Electric: Следващото поколение от легендарната линия Farmall. Този трактор предлага издръжливост, подобна на дизеловите модели, с нулеви емисии.

Axial Flow 160: Комбайните от тази серия предлагат автоматизация и комфорт за оператора, осигурявайки висококачествена реколта.Optum 340 CVX Drive: Тази машина доставя до 340hp и предлага по-голяма производителност и ефективност.Puma 260 CVX Drive с AFS Connect: С нов дизайн на кабината, която предлага оптимален комфорт и леснота при използване.

"С нетърпение очаквам да видя как всички ще покажат страстта си към Case IH, като гласуват за тези награди", продължава Романьоли. "Продуктите ни са доказателство за ангажиментите ни към фермерите, на които служим."
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG