Редакция на обява Добави обява

Плоски и дискови косачки на промоция пуска Скайтрак (ВИДЕО ТЕСТ)

10.04.2019 г.
23258
Плоски косачки за малогабаритни трактори и роторни косачки за среден клас трактори пуска на пролетна промоция, фирма Скайтрак. 

Плоските косачки от мулчиращ тип са предназначени за работа в овощни градини, зеленчукови градини, оранжерии, както и за косене на буйна трева и малки храсти. Те са с работна ширина 1,2 и 1,4 метра, оборудвани с много здрав редуктор. В обновения модел за 2019-а година косачките са с подобрена конструкция и стабилизиращи синджири, които заместват по-ранните метални греди.
Плоските косачки тип "тава" са предназначени за трактори с минимална мощност 15 к.с. (1,2 метра) и 20 к.с. (1,4 метра).  Осигуряват отлично почистване на затревени площи, а също и остатъци от отглеждани насаждения. Косачката е много здрава, оборудвана с два стоманени ножа.Освен популярните плоски косачки, от Скайтрак пускат в промоция и роторни дискови косачки с персонална цена по телефон и на място в базата на главен път - Пловдив - Карлово (до Shell при разклона за село Калояново).

Роторните косачки са с работна ширина 1,35 м. (Мини) и 1,65 метра, предназначени за работа с трактори с минимална мощност от 20 / 40 к.с.

За да получите специална промо цена, повече техническа информация и условия за доставка се обадете още сега на :

0888 713 689 ; 0888 666 000

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG