Редакция на обява Добави обява

Плуговете Maschio Unico създават идеалните почвени условия за успешна сеитба

25.07.2020 г.
2342
След приключването на жътвата е време за качествена почвообработка, която да преработи растителните остатъци и да премахне т.нар. “зелен мост”. Само по този начин може да е налице качествена и безпроблемна есенна сеитба, тъй като в почвеното ниво на семената няма да има никакви растителни остатъци.

За тази цел Универсал НВГ предлага на зърнопроизводителите новите модели италиански обръщателни плугове Maschio UNICO, които се предлагат в няколко модификации за трактори с мощност от 120 до 300 к.с.

Плуговете Maschio от серия UNICO се предлагат със стандартни и решетъчни лемежи. Осигуряват отлична почвообработка, като решават проблеми от уплътняване на почвата и коловози. Също така увеличават обема на горния почвен слой, което улеснява подготовката на семенното легло в тежки почви и прави така капилярното издигане на водата да е много по-ефективно.

Безлихвен лизинг за есенна кампания 2020
Специално за есенната кампания, Универсал НВГ предлага всички плугове с опцията за безлихвен лизинг. В базата на фирмата в Долна Оряховица са налични модификации за нуждите на всеки тип стопанства: Unico S, Unico M, Unico L и най-големите - Unico XL и XS.

В зависимост от нуждите на зърнопроизводителите и изборът на конкретен модел, плуговете могат да бъдат с механично или хидравлично регулиране на работния захват. Плуговете имат болтова защита срещу камъни, както и завихрители за по-добро обръщане на почвения слой.
Работната дълбочина на плуговете е от 15 до 35 см. в зависимост от отметателната дъска. Много полезна функция за по-лесно завъртане на плуга в края на полето е наличието на мемори цилиндър за автоматично завъртане на плуга при моделите Maschio Unico L, XL и XS. 

Високото и безкомпромисно италианско качество на плуговете Maschio,  в съчетание с дългогодишният опит на Универсал НВГ не само като търговци на агротехника, но и като зърнопроизводители, е гаранция за вашият правилен избор в подготовката на почвата за есенната сеитба.

За повече техническа информация, лизинг и специална ценова оферта за плугове Maschio UNICO може да се обръщате към официалният дилър на марката за България - Универсал НВГ, Долна Оряховица, като се обадите на телефон: 0889 23 10 12 или посетите интернет сайта на компанията: https://universal-nvg.bg 
 

Свързани статии

Faresin 6.26 - Универсалният товарач за малките и средни стопанства (ВИДЕО)
Faresin 6,26 е с по-малки габарити от останалите модели телескопични товарачи на марката и това го прави предпочитан за работа в помещения с по-тесен достъп - както обори в животновъдните ферми, така и пространства за складиране на зърно и други товари, където е нужна голяма маневреност.
25.06.2020 г.
2541
Телескопичният товарач Faresin 7.30 - добрата инвестиция с бърза възвращаемост (ВИДЕО)
Италианските телескопични товарачи Faresin са разумната инвестиция за всеки зърнопроизводител, особено в активната жътвена кампания. За най-добри цени и условия за лизинг са се погрижили от официалният вносител на марката за България - Универсал НВГ, Долна Оряховица.
18.06.2020 г.
2581
Универсал НВГ с много изгодни оферти за нови товарачи FARESIN (ВИДЕО РЕВЮ)
От няколко месеца Универсал НВГ е вносител на италианският бранд в производството на телескопични товарачи - FARESIN.
05.06.2020 г.
2564
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG