Редакция на обява Добави обява

Поредна община избра трактор от марката ISEKI за универсални нужди (ВИДЕО)

18.02.2021 г.
2643
Днес ще ви представим община Копривщица и как тя успешно почиства улиците, опесъчава в зимните месеци с нова и модерна комунална техника закупена от фирма Скайтрак, официален вносител на японските трактори Iseki, които са водеща и предпочитана марка в комуналната техника в Германия. Община Копривщица е оборудвана от фирма Скайтрак с трактор Iseki TLE 4490 с максимална мощност от 55 к.с., гребло за сняг, разпръсквач за сол и метлаза почистване.
 
 
Бойка Дюлгерова, кмет на община Копривщица ни посрещна, за да ни сподели работата с новото оборудване и как това се отразява на почистването в града, който е със специфична инфраструктура и известен архитектурно-исторически резерват с много силно развит туризъм:


 
 
От фирма Скайтрак закупихме трактор 48 к.с. и към него прикачен инвентар за почистване на сняг - гребло. Също и за опесъчаване и метла за почистване на централната градска част с този трактор. След като закупихме трактора от Скайтрак с прикачения инвентар, много по-бързо и евтино почистваме улиците на Копривщица, както от сняг, така и помитаме централната градска част с метлата за почистване. По-бързо е и опесъчаването с опесъчител, който е едновременно с почистването, с греблото опесъчаваме улиците. Предимствата на тези машини са, че те са много малки, компактни, но в същото време - мощни, и успяваме да почистим нашите стръмни и тесни улици в града.
 
Още от самото начало, след като започнахме да търсим фирма, от която да закупим такава техника, аз се свързах със Скайтрак и те бяха много добронамерени и организирани и много бързо се случиха нещата, за да се организира и да може общината да закупи техника.
 
Избрах да закупим ISEKI, защото просто имаше много добра разяснителна кампания. Също видях и в интернет клипчета с други общини, които бяха закупили, а и при нас разговорите с тях ни дадоха пълна информация и бях спокойна, че закупуваме нещо, което наистина ще ни върши работа и дават и гаранция за него.
 
Знам, че ISEKI са номер 1 марка за продаване на машини в Германия и смятам, че могат да се наложат като такава марка и в България.
 
Специализираните трактори Iseki за комунални услуги се предлагат от официалният вносител  на марката за България, фирма Скайтрак.

Повече информация може да намерите в интернет на адрес skytrak.bg  или на телефон 0888 666 000.
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG