Редакция на обява Добави обява

Предложение за биопроизводители: Сибола намалява таксите за проекти по НПВУ с 50%

15.11.2023 г.
1541
В отговор на нарастващия интерес към устойчивото земеделие, компанията Сибола обявява специално предложение за биологични производители, които искат да участват в проекти по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Тази инициатива е насочена към подкрепата на земеделските стопани, които търсят модернизация чрез нови трактори и земеделска техника с 50% субсидии.

Сибола предоставя значителна подкрепа за биопроизводителите, като намалява с 50% първоначалната такса за подготовка на проекти. Това облекчава финансовата натовареност и улеснява достъпа до средства за развитие.

Предлаганите услуги от Сибола обхващат комплексно решение, включващо помощ при подготовката и отчитането на проектите пред Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ). Освен това, компанията предлага преференциални условия при взаимодействие с финансиращи институции, включително банки и лизингови компании.

С 24-годишен опит в управлението и подготовката на над 1 000 проекта за европейско финансиране, Сибола е известна със своята експертиза в областите на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници. Консултантският екип на компанията активно подпомага земеделските производители и преработватели в развитието на вътрешни и международни пазари, с фокус върху експорта.

Биопроизводителите, заинтересовани от това предложение, могат да се свържат с Ася Анастасова, експерт по европейски проекти в Сибола, на телефон 0897 97 14 91 за допълнителна информация и подробности относно услугите.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG