Редакция на обява Добави обява

През октомври у нас идва уникалното преживяване REXperience с трактори Landini

24.09.2019 г.
11673
Световният тур REXperience (REXпреживяване) идва и в България, след като премина успешно през Молдова и Испания. REX-емоцията обещава да ни остави без дъх, както с хубави гледки, вина и специални изненади, така и с атрактивни демонстрации на специализираните трактори Landini REX в лозови масиви и градини с трайни насаждения.

Анелия Кънева, Маркетинг мениджър в Оптиком, официален вносител на Landini за България сподели по повод предстоящите събития:

“Замисълът на REXperience  е да предложим съвместно с колегите от Landini едно специално преживяване, насочено към земеделци и професионалисти, които обработват лозя и трайни насаждения и предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия. За тези култури правилният избор на подходящата техника е едно от условията за производителност. Затова и вярната преценка в избора и решението за инвестиция са много важни, а ние ще дадем възможност за това.”

От Оптиком са се постарали да изберат локации, където не само може да се наблюдава и тества работата с лозаро-овощарските трактори Landini REX, но и да се почерпи опит от доказани производители.

Гостите имат възможност да изберат между четири локации в страната, събитията на които ще се проведат в следната последователност:01.10.2019 г. - Винарска изба “Седем поколения”, село Мечка, Русенско
03.10. 2019 г. - Черешови градини, ЕТ Титан-Ангел Кънев, село Зафирово, Силистренско
08.10.2019 г. - Винарска изба “Едоардо Миролио”, село Еленово, Сливенско
10.10.2019 г. - Плодови градини, “Куминяно Фрут”, село Катуница, Пловдивско
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG