Редакция на обява Добави обява

Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!

10.05.2023 г.
1463
В съвременното земеделие е изключително важно да се прилагат иновативни и ефективни технологии, които да осигурят високи добиви, оптимално качество на продукцията и опазване на околната среда. Пръскачките Caffini Global предлагат модерни и ефикасни решения именно за решаването на тези задачи.
 
За нуждите на българските зърнопроизводители, Оптиком, официален вносител на престижния италиански бранд Caffini, предлага моделът прикачна пръскачка Cаffini Global 3000 на промоционална цена от 88 000 лв. /без ДДС до изчерпване на количествата.
 
Технически характеристики:
  • Обем на резервоара: 3000 литра
  • Дебит на помпата: 270 л./мин.
  • Работен захват на пръскащите щанги: 24 метра
  • Заготовка за ISOBUS и секционен контрол с променлива геометрия
 
Пръскачките Caffini Global са високо оценени от много земеделци в цяла Европа благодарение на своето високо качество на изработка и внедрени нови технологии. Те разполагат с модерни системи за контрол на пръскането, които осигуряват прецизно дозиране на препаратите за растителна защита и листно подхранване, като гарантират висока ефективност на приложението им. Системите за GPS навигация и автоматично управление позволяват точно позициониране на пръскачката и проследяване на маршрута на работа, като по този начин се намалява рискът от прекалено препокриване или пропуски.
 
Серията пръскачки Caffini Global е проектирана да носи значителна икономия на гориво, както и се отличава с голяма степен на адаптивност и модулност. Това позволява на земеделските производители да изберат и комбинират различни опции и аксесоари, които да отговарят на специфичните нужди на всяко стопанство.
 
Пръскачките Caffini Global представляват модерни и ефикасни решения за зърнопроизводителите, които искат да подобрят ефективността на своя агробизнес и да го направят по-устойчив и конкурентен.
 
Caffini Global ще бъдат изложени на щанда на фирма Оптиком по време на изложението Бата Агро 2023, което ще се проведе от 15 ти до 19 ти май на летището край Стара Загора, където всеки фермер ще може да получи детайлна информация и специални ценови предложения валидни само по време на изложението.
 
За повече информация, технически спецификация и оглед на складови наличности, се обаждайте на националния телефонен номер на фирма Оптиком: 0700 70 705 ; https://opticom-bg.com


 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG