Редакция на обява Добави обява

Първи снимки от БАТА Агро 2021 - акценти от различни щандове

31.05.2021 г.
3665
Изложението за селскостопанска техника БАТА Агро 2021, което започва утре 1-и Юни на летището край Стара Загора и ще продължи до 5-и Юни, е първото по рода си обществено мероприятие в пазара на агротехника, след началото на пандемията от Covid19. Изложението ще се проведе при специален режим с коридори на движение, организаторите са поставили зони за дезинфекция, а ветровитото време и отворените шатри ще намалят риска от зараза с коронавирус.

Изложението БАТА Агро 2021 е 10-то юбилейно събитие, организирано от сдружението на търговците на агротехника в България - БАТА, а иначе на летището в Стара Загора изложението стартира две години по-рано - през 2009-а под името "Зара Агро".

През 2021-а БАТА Агро 2021 се очаква да премине под засилен интерес заради отвореният прием на проекти по мярка 4.1 за инвестиции в нова земеделска техника. Като цяло първия обход на БАТА Агро 2021 край Стара Загора показва, че изложените машини са смесица между нови модели и иновационни решения, но също така има и много агротехника, която е със сравнително стари години на производство и е позната на фермерите от предходни изложения.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG