Редакция на обява Добави обява

Работна среща със земеделци проведе Оптиком във винарска изба Салла Естейт

18.09.2020 г.
11562
Специална работна среща с клиенти организира фирма Оптиком във винарска изба Салла Естейт. Избата, създадена през 2010 г., посреща своите гости в село Блъсково, община Провадия, разположено в живописното провадийско плато Сърта.
 
По време на събитието беше направена презентация за последните новости и тенденции в областта на селскостопанската техника при водещите брандове Rostselmash, JCB, Monosem, TOPCON и други. 

Инж.Димитър Петров, търговски директор на Оптиком, представи комбайните Rostselmash – развитието на завода, новите технологии и разработки на компанията, водещите и добре познати модели на българския пазар -  NOVA 330, RSM 161 и TORUM 770, както и резултати от работата им по българските полета. 

Новата III- та серия телескопични товарачи JCB също бе акцент в изнесената презентация. Инж.Димитър Петров сподели, че вече голям брой машини от новата серия работят в българските стопанства и отзивите са повече от добри, което затвърждава лидерската позиция на бранда в България като предпочитан товарач за работа. 

Продуктовият специалист на Оптиком Пламен Костадинов представи на гостите новостите в прецизното земеделие от бранда TOPCON, който добива все по-голяма популярност, поради независимостта на работа, която предоставя технологията.

По време на срещата бяха дискутирани и все по-засилващите се тенденции за прилагане на No-till технологиите в земеделското производство. В тази връзка от Оптиком представиха и възможностите на сеялките Monosem и SKY EASY DRILL за прилагането на тези иновативни технологии.
 
На събитието присъства и г-н Веселин Генев , изпълнителен директор на Оптиком ООД, който благодари на земеделците за ползотворната среща и заяви:

“Оптиком е не просто доставчик на земеделска техника, а и партньор на земеделците - принцип залегнал и в мотото на компанията: Партньорът до вас!, а в трудните моменти и години истинският партньор винаги си проличава най-добре.“

След презентацията и провелата се дискусия,  гостите се насладиха на приятната атмосфера и специално селектирани ястия и вина от Винарска изба Салла Естейт.

© 2020 АгроСалон - AgroSalon.BG

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG