Редакция на обява Добави обява

Reichhardt развива пазара за тракторни навигации на база наследство от Muller Elektronik

21.08.2019 г.
11050
Немския бранд Reichhardt развива пазара за тракторни навигации и системи за прецизно земеделие на база наследство от Muller Elektronik, която бе придобита от основния си конкурент - Trimble. 

В официално съобщение до специализираните аграрни медии, от Reichhardt съобщават за предстоящите акценти по време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което ще се проведе в Хановер, Германия през Ноември.

От снимките става ясно, че всички системи за презицно земеделие и автоматизирано управление на трактори под бранда на немската компания Reichhardt, всъщност стъпват на база всички диспели, модули и технологични решения на Muller Elektronik.

Между Rechhardt и Muller Elektronic, няма разлика:

   


Muller Elektronik след придобиването си от Trimble, рязко западна, което потвърждава коментарите в сектора, че придобиването е с цел премахване на основен и застрашаващ конкурент, а не толкова в развитието на бранда за допълнителни печалби. 

 

Свързани статии

GPS навигации TOPCON - Новото японско решение за трактори и агротехника от ОПТИКОМ (ВИДЕО)
Една от новостите на изложението БАТА АГРО 2019, което се проведе край Стара Загора е, че за първи път Оптиком ООД представи новият японски бранд в сферата на прецизното земеделие – TOPCON, на които вече е официален представител.
29.05.2019 г.
14518
GPS навигация TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за вашия трактор
Topcon X 25 предоставя възможност за избор между основен или разширен пакет с функции. Извършва експорт на граници, покритие и карти с почвеното състояние. Topcon X 25 предлага контрол на нормата на един продукт при основния пакет или променлива норма
01.08.2019 г.
16233
Оптиком въвежда нови стандарти в прецизното земеделие с японския лидер TOPCON
Тоpcon, един от световните лидери в прецизните технологии, разширява присъствието си на българския пазар с партньорството между Topcon Agriculture и Оптиком ООД, която е една от най-динамично развиващите се компании у нас в областта на търговията и продажбата на селскостопанска техника.
16.04.2019 г.
14406
Оптиком връчи голямата награда от Бата Агро 2019 - навигация TOPCON X23
Ръководителят на търговско-сервизния център на Оптиком ООД в Добрич Теодор Патлеев връчи голямата награда, комплект GPS навигация TOPCON X23, за която се състезаваха стотици посетители в томболата ни по време най-голямото изложение за земеделска техника у нас - БАТА АГРО 2019.
07.06.2019 г.
11580
McCormick започна да сглобява фабрично Topcon навигации в новите трактори
Производителя на трактори McCormick започна да сглобява фабрично Topcon навигации в новите си серии трактори. Новото техническо решение се дължи на сключно споразумение между McCormick и японската марка Topcon - един от световните лидери в производството на GPS навигации и специализирани решения за картиране.
22.01.2019 г.
16794
Управление на група трактори и машини. Или какво е Fleet Management?
Операторите в селскостопанския сектор вече разполагат с широк спектър от технологии, които им помагат да произвеждат повече с по-малко усилия като в същото време оптимизират ресурсите за производство. Работата става по-рентабилна, а цената на час се намалява - това е основна цел за всички собственици в селското стопанство.
28.06.2019 г.
11783
Trimble TMX-2050: Отвъд прецизността към решения в реално време (ВИДЕО)
Въвеждането в селскостопанското производство на уреди за прецизно земеделие се отплаща бързо, а вече е и съвсем достъпно.
26.11.2018 г.
11576
Агро роботите постепенно ще навлизат в прецизните земеделски производства (СНИМКИ)
През следващите няколко години земеделието ще се промени до неузнаваемост, след като роботите заменят голяма част от дейностите при конвенционалните трактори - това е мнението на стартъп компанията Small Robot, която вече създаде първия си прототип - агророботът Tom.
07.01.2019 г.
10399
Какво е бъдещето на прецизното и автономно земеделие?
Френският производител на почвообработваща земеделска техника - CARRE, показа по време на селскостопанското изложение SIMA 2019 в Париж, подобрена версия на своя автономен робот - CARRE Anatis.
 
05.03.2019 г.
11212
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG