Редакция на обява Добави обява

Рециклирани трактори Т150, К701 и Беларус МТЗ подготвя ТОСС Добрич за интензивна работа (ВИДЕО)

14.06.2021 г.
4513
Старата слава на здравите руски трактори може да се възроди лично във вашето стопанство, ако имате трактор ХТЗ Т150, Кировец К701 или Беларус МТЗ и го доверите за пълно рециклиране в ТОСС - Добрич.

Инвестицията в рециклиране на трактор е многократно по-ниска в сравнение с покупка на нов, а производителността в полето на практика е същата.

Сервизните експерти в ТОСС Добрич вдъхват нов живот на популярните модели ХТЗ Т150, Кировец К701 и всички модели трактори МТЗ.

Извършва се цялостно рециклиране с нови части на двигатели, скоростни кутии, хидравлика, окачване…, а в новите кабини се поставя климатик.

Освен високата надеждност и лесна поддръжка, тракторите са доказано по-икономични за гориво. Така например рециклиран Т 150 гори 2,9 литра на декар при оран, докато при американските трактори разхода достига 3,6 литра на декар.

За собствениците на стари руски трактори е налична опцията за изкупуване на вашия стар трактор и без да чакате да получите готов за работа - напълно рециклиран трактор.

ТОСС Добрич е утвърденото през годините име за качествен и професионален сервиз за руски трактори. Обадете се сега на 0899 17 55 06 и вдъхнете нов живот на тракторите в своето стопанство!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG