Редакция на обява Добави обява

Революцията на сеещите апликатори: Как APV променя земеделските практики с точност и гъвкавост?

22.04.2024 г.
1079
Търговските специалисти на Оптиком взеха участие в обучението, извършено от Австрийската фирма APV за пневматични сеещи апликатори PS. Събитието се състоя в търговско-сервизната база на Оптиком в гр. Стара Загора, като презентацията и обучението проведоха г-н Тибериуш Ждик (директор на APV за Източна Европа), г-н Флориан Виленгер (продуктов специалист на APV Австрия), както и г-н Петър Петров ( продуктов специалист на APV за България).На обучението бяха представени малките сеещи апликатори PS 200 M1 и PS 300 M1 , както и по-големите PS 500 и PS 800 M2 – които са решения на фермерите за интензивна експлоатация. Бяха представени предимствата на този тип машини и възможността за окомплектоване индивидуално според изискванията, чрез широка гама от различни бункери, дозиращи валове и вентилатори.
Пневматичните сеещи апликатори на APV, като моделите PS 200 M1, PS 300 M1, PS 500, и PS 800 M2, предлагат редица предимства, които ги правят популярни сред фермерите. Тези предимства включват:

Точност при сеитба:
Пневматичните системи на APV позволяват точно и равномерно разпръскване на семената на покривни и зелени култури. Това води до по-добро използване на ресурсите и по-високи добиви.

Универсалност:
Сеещите апликатори на APV могат да се използват за различни видове семена и торове, което ги прави подходящи за разнообразни земеделски дейности и условия.


Персонализация:
Моделите предлагат възможност за индивидуална конфигурация с различни бункери, дозиращи валове и вентилатори, което позволява на фермерите да адаптират машините към специфичните си нужди.Удобство при работа:
Пневматичните апликатори са проектирани така, че да бъдат лесни за използване и поддръжка, което намалява времето и усилията за обучение и експлоатация. По-големите модели като PS 500 и PS 800 M2 са специално разработени за по-големи площи и интензивно използване, което ги прави идеални за големи стопанства.

Способността на тези машини да работят бързо и ефективно в различни земеделски среди може да повиши общата производителност в стопанствата.


Свързани статии

Оптиком откри своята 12-а търговско-сервизна база за агротехника. Разград и региона са подсигурени 24/7
Поредната голяма крачка в своето развитие направи Оптиком на 26 Юли с откриването на своята нова търговско - сервизна база в Разград. На събитието присъстваха много клиенти, партньори и официални гости, които станаха част от празника.
31.07.2023 г.
1124
Оптиком въвежда нови стандарти в прецизното земеделие с японския лидер TOPCON
Тоpcon, един от световните лидери в прецизните технологии, разширява присъствието си на българския пазар с партньорството между Topcon Agriculture и Оптиком ООД, която е една от най-динамично развиващите се компании у нас в областта на търговията и продажбата на селскостопанска техника.
16.04.2019 г.
14408
JCB отличи Оптиком за 1000 продадени машини в България
По време на ежегодна среща с висшия управленски екип на JCB, фирма Оптиком официален вносител на бранда за България в AGRI направление, получи специлен плакет  - 1000 продадени машини с марката JCB на българския пазар.
27.02.2023 г.
2220
Италианските премиум пръскачки Caffini влизат в портфолиото на Оптиком
Фирма Оптиком разширява брандовото си фолио на българския пазар, като обяви своето ново ключово партньорство с престижната марка италиански пръскачки Caffini. Това се случва в юбилейната 30 годишнина на компанията, с което тя показва посоката на своето развитие – а именно предлагане на иновативни технологии съобразени със специфичните нужни на всеки фермер.
20.08.2021 г.
2303
JCB 403 Agri - достъпният помощник за всяка професионална ферма
Оптиком предлага модела JCB 403 Agri на преференциална цена от 59 000 лв. без ДДС, като фермерите ще получат като подарък и 5-годишна заводска гаранция.
31.07.2019 г.
14106
Най-добрият сред оризокомбайните - Rostselmash Torum 770 с 4х4 за жътва на ориз(ВИДЕО)
Оптиком ООД има сериозен опит в продажбите и сервизирането на сломотръсни комбайни за ориз и са категорични, че ROSTSELMASH TORUM 770 се различава значително, от това, което в момента се предлага на пазара, по отношение прибирането на реколтата от ориз
06.12.2021 г.
8503
Безредовите хедери MORESIL - Правилното решение за жътва на слънчоглед
Специално за нуждите на българските зърнопроизводители, Оптиком - официален вносител на испанският производител на иновативни хедери за жътва - Moresil, дава най-доброто за пазара технологично решение на достъпна цена.
11.08.2020 г.
3183
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG