Редакция на обява Добави обява

Римекс отбеляза 30 години в търговията с агротехника (СНИМКИ)

22.06.2020 г.
4418
Римекс отпразнува 30 години от основаването на компанията, на частно парти в ресторант Капри в София. Сред гостите бяха дългогодишни партньори на Римекс, с които връзката е не само в бизнеса, но и в приятелството.

Румен Лазаров - основател на Римекс и синът му Марио Лазаров се погрижиха за доброто настроение на всички гости и споделиха новите бизнес направления, в които работи РИМЕКС.

През последните години бизнесът под добре познатото в търговията с агротехника име Римекс, се управлява от дружеството Римекс Технолоджийс, което осъществява търговски дейности предимно с едри представители на агробизнеса в секторите зърнопроизводство и лозарство.

По време на събитието се видяха доста известни лица от едрото земеделие и агробизнес в България, с които Римекс има дългогодишни отношения.

Румен Лазаров заяви, че в момента компанията се занимава освен с лоялните си и дългогодишни клиенти в агробизнеса, така и развива нови направления. Едно от ключовите нови партньорства е вземането на тъгровско представителство за България на маслата MOL - произвеждани от унгарският гигант MOL Group - собственик на стотици бензиностанции и няколко големи рафинерии. Представителството е от страна на Римекс Лубрикантс, част от групата РИМЕКС.

Повече информация за продуктите и услугите на Римекс, можете да разгледате на : http://rimex.bg 
 

4.55 MB (jpg) свали
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG