Редакция на обява Добави обява

Римекс показа самоходния гроздокомбайн Pellenc Optimum пред лозаро-винари (ВИДЕО)

25.09.2020 г.
14309
© снимки: БГ МЕДИЯ

Римекс Технолоджийс проведе полева презентация на самоходния гроздокомбайн Pellenc Optimum 690 пред професионални лозаро-винари. Все повече лозари преминават към автоматизирано прибиране на реколтата от грозде и различните лозови обработки, което решава проблемите с наемането на работна ръка, съкращава агротехническите срокове и осигурява отлично качество на извършената работа.

Лидерството при самоходните гроздокомбайни бе показано с високоефективно прибиране на грозде в лозови масиви на СИС Индъстрис, близо до Карнобат.

Римекс Технолоджийс продължава да бъде довереният партньор за цялостното оборудване за лозарите - от професионални инструменти за лозарство до прикачни и самоходни модели гроздокомбайни.

Марио Лазаров, изпълнителен директор на Римекс Технолоджийс откри събитието и акцентира пред професионалистите в сектора, че компанията предлага не само най-добрата техника в бранша, но и предоставя експертни консултации и атрактивни форми на финансиране.

По време на събитието, инж.Светлин Сталев, търговски представител в Римекс, заяви най-важното за мултифункционалната машина Pellenc:

ВИЖТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ СЪБИТИЕТО:

Гроздокомбайнът Pellenc Optimum 690  има функцията за автоматично следене на терена и самоцентриране в реда

По време на презентацията Римекс показа и пълна серия професионални електрически инструменти на Pellenc, които са абсолютен лидер в европейския пазар сред лозарите. Те спестяват време и улесняват значително работата в лозовите масиви.

Повече информация за професионалната лозарска техника с марка Pellenc можете да получите в търговските бази на Римекс Технолоджийс или на телефон: 0888 88 99 77

***


 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG