Редакция на обява Добави обява

Rostselmash NOVA на специална цена и лизинг от Оптиком (ВИДЕО)

16.03.2021 г.
15759
Когато говорим за избор на нов комбайн в началото на сезона винаги следва да отчитаме съотношението производителност, ниски експлоатационни разходи и разумна цена. За малките и средни стопанства този показател от решаващо значение за рентабилността на стопанството. 

В тази насока Оптиком и тази година предлага на фамилните стопанства комбайн Rostselmash NOVA, като възможност за оборудване с нова производителна машина. Само през месец март комбайнът Rostselmash NOVA е машина на месеца и се предлага на специална промо цена и лизингова схема:

5 х 35 000 * лв. , без такси, без лихви с подарък Каско и гражданска отговорност, за първата година. Това е възможно, благодарение на силното партньорство между фирма Оптиком, официалният вносител на бранда за България  и световният производител Rostselmash.Кои са основните предимства на комбайн Rostselmash NOVA 330?

Двигател с голям запас на въртящ момент


Rostselmash NOVA е оборудван с двигател CUMMINS 4,5 л. и мощност 175 к.с.
Двигателят е с голям запас на въртящия момент - впечатляващите 21%, което в съчетание с голям вършачен барабан и с голям инерционен момент дават равномерна работа на двигателя и изключително нисък разход на гориво дори при тежка жътва!

Тестовете на комбайна Rostselmash NOVA при жътва на нива с 550 кг./дка пшеница отчитат среден разход на гориво в размер на 1,15 л./дка. Това отрежда на NOVA едно от първите места по икономичност на пазара сред този клас комбайни.

Наклонена камера с динамично управление на работа

Наклонена камера на комбайн Rostselmash NOVA е с динамично управление при работа, което позволява мигновена реакция при неравности.Наличието на 8 бойни шини с диаметър 600 мм дава висока инерционна маса и гарантира ефективна работа и при най-големи натоварвания.

Висока производителност на вършачния апарат

Вършачният апарат на комбайн Nova 330 се отличава с висока производителност.
Той е оборудван с автономна система за доовършаване, както и с контрол на напълване на бункера.Контрол на напълване на бункера

Обемът на бункера на комбайна е в размер на 4 500 л., а скоростта на разтоварване 50 л/сек. Това спомага за бързата работа на полето, без губене на време при разтоварване на зърното. Контролът на напълване на бункера се осъществява чрез два сензора -  на 75% и на 100% от обема на ожънатото зърно. 

Разтоварващата система притежава и следните предимства:

Липса на „мъртви“ зони – цялата маса се разтоварва и не остава зърно в бункера;
Управление на разтоварването от джойстика в кабината;
Изключителна видимост в зоната на разтоварване;
Управление на отварянето на бункера от подлакътника.

Хедер и приспособления за високоскоростна жътва

Хедерите на комбайна Rostselmash NOVA копират перфектно терена. Те са с работна ширина 4 и 5 метра, като комбайнът може да бъде оборудван с приспособления за слънчоглед, царевица и рапица. Хедерът е оборудван с повдигвачи и за полегнал посев.Комфортна кабина с ниско ниво на шум

Въпреки компактността на комбайн NOVA, той е оборудван с комфортна кабина, която е с увеличена вътрешна площ. Операторът разполага с регулируема седалка с въздушно окачване и регулируема кормилна колона. Гласовата информационна система ADVISOR II информира оператора за всички процеси на жътвата, която той може да следи и настройва от монитор за наблюдение и джойстик. Климатичната система и ниските нива на шум и вибрации в кабината осигуряват комфорта на оператора. 

Заявете своята специална оферта за машина на месеца - комбайн Rostselmash NOVA на 0889/ 04 92 26 или 0889/ 43 12 89


 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG