Редакция на обява Добави обява

Rostselmash отчита силен интерес и продажби на новата серия трактори 1000 (320-340 к.с.)

15.01.2020 г.
1533
Руският производител на комбайни, трактори и агротехника - Rostselmash отчита много силен интерес към новата си серия класически колесни трактори - Rostselmash 1000.

Тракторите са с мощност 320-340 к.с. и буквално изместват на пазара в Русия конкуренти като John Deere, Fendt, Mаssey Ferguson и други западни марки. Защо руснаците избират новите големи трактори Rostselmash?
Причината е съвсем проста - тракторите Rostselmash не отстъпват като технически показатели на своите западни конкуренти, поради това, че са оборудвани с най-модерни технологии, а цената е много по-достъпна, особено със заводският лизинг от Rostselmash, който междувпрочем е валиден и за клиентите в България.

Тракторите Rostselmash серия 1000 са оборудвани с двигатели Cummins с мощност 320-340 к.с. 

Някои от акцентите:
  • Триточкова навесна система Cat III / IIIN за модела 320к.с. и Cat IVN / III за модела 340 к.с.;
  • теглеща греда с товароносимост съответно 6 804 и 7 829 кг;
  • ВОМ 1000 об / мин и за двата модела, и по избор двустепенна (1000/540 об / мин) - за модел 320 к.с.;
  • По желание тракторите могат да имат предна навесна система с ВОМ.В допълнение към двигателя Cummins, програмируемата трансмисия Full Powershift 18x9 отговаря на най-високите изисквания на фермерите. Основни предимства:

- единична смяна на предавките;
- последователно превключване на предавките;
- програмируемо превключване на предавките нагоре / надолу;
- автоматичен избор на скорост;
- програмируема задна предавка.

Електронното управление на хидравликата позволява буквално с върха на пръстите да се контролират операциите за повдигане, спускане, плаващ режим, неутрално положение и управление на клапаните, които също могат да бъдат програмирани.Хидравличните контроли са интуитивни и потребителски настроени, а новият цветен седем-инчов монитор осигурява прецизен контрол на всички функции. Опционалната система HydraFlow®Plus увеличава дебитите до 284 литра в минута.


Машините са способни да работят с 5-6-корпусни обръщателни плугове, 4-6-метрови дискови култиватори и дискови брани, 7-9-метрови пневматични сеялки с висока работна скорост и др. Мощността и издръжливостта на двигателите и производителността на хидравличната система за такива операции са достатъчни дори в излишък. Стандартно тракторите предлагат хидравлична система с капацитет 208 l / min. и четири двойки контролни клапани. По желание можете да закупите Hi-Flow система с капацитет 284 л / мин. и 6 двойки контролни клапани.

Новите трактори Rostselmash се очакват с нетърпение да влязат на българския пазар през 2020-а година, като естествено допълнение към вече многото продадени комбайни Rostselmash с белихвен лизинг от Русия.

Повече информация по темата можете да получите от официалния вносител на Rostselmash за България - фирма Оптиком.

© 2020 Агросалон БГ

вижте още: агро новини от България и Европа
 

Свързани статии

Rostselmash бележи ръст на продажбите на комбайни в България
Общо 32 оператори от 13 фирми, собственици на зърнокомбайни Rostselmash RSM 161, ACROS 595, NOVA 330 и VECTOR 425 преминаха традиционното вече обучение на оператори на комбайните Rostselmash. То се проведе в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора.
13.06.2019 г.
11844
Нови комбайни Rostselmash на премиум цени, пуска Оптиком
Жътвата тази година се очертава да е по-трудна от нормалното заради падналите многобройни дъждове и стесняването на прозореца от време, в което зърнопроизводителите трябва да приберат реколтата от полето.
19.06.2019 г.
11809
Нов комбайн или употребяван? Кое е по-изгодно? (ВИДЕО)
Преди сезона на жътвата в малките стопанства винаги възниква въпросът - нов комбайн или втора употреба? В повечето случаи, въпреки желанието за нов комбайн, се избира компромисно втория вариант поради по-високия размер на инвестицията за нов.
22.04.2019 г.
12203
Rostselmash показа топ иновационни комбайни, които променят пазара в България (ВИДЕО РЕВЮ)
Големият руски производител на зърнокомбайни ROSTSELMASH буквално смути западно-европейските производители на прибираща техника, като представи по време на изложението Агритехника 2019 в Хановер, Германия - цяла линия от иновационни комбайни с вградени всички модерни системи за качествена жътва.
 
05.12.2019 г.
3634
Оптиком получи отличие за най-добър дилър в Европа на комбайни Rostselmash
Оптиком получи високо отличие за най-добър дилър в Европа от руския производител на комбайни Rostselmash. Това стана по време на световна конференция на дилърите на Ростселмаш, която се провежда в момента в Австралия.
 
25.10.2019 г.
3584
Rostselmash със 100% ръст в продажбите на комбайни
Само през първите девет месеца на годината в страната ни са закупени и регистрирани 1330 нови земеделски машини - трактори, телескопични и челни товарачи и зърнокомбайни за нуждите на селскостопанското производство
16.10.2019 г.
13112
Малките стопанства с нова възможност за закупуване на комбайн по финансова програма от Оптиком
Това става възможно чрез съвместното партньорство на компанията с руския производител на комбайни Rostselmash, като предоставя на стопанствата субсидия под формата на 0% лихва при финансиране и не се изисква първоначална вноска.
26.03.2019 г.
10988
Оптиком обнови автопарка си за обслужване на трактори и агротехника
Оптиком обнови автопарка си за обслужване на трактори и агротехника, като закупи нови сервизни автомобили, с които сервизните специалисти на фирмата да се отзовават при своите клиенти при нужда.
12.03.2019 г.
10649
към всички новини
към всички новини
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG