Редакция на обява Добави обява

Rostselmash отчита силен интерес и продажби на новата серия трактори 1000 (320-340 к.с.)

15.01.2020 г.
2744
Руският производител на комбайни, трактори и агротехника - Rostselmash отчита много силен интерес към новата си серия класически колесни трактори - Rostselmash 1000.

Тракторите са с мощност 320-340 к.с. и буквално изместват на пазара в Русия конкуренти като John Deere, Fendt, Mаssey Ferguson и други западни марки. Защо руснаците избират новите големи трактори Rostselmash?
Причината е съвсем проста - тракторите Rostselmash не отстъпват като технически показатели на своите западни конкуренти, поради това, че са оборудвани с най-модерни технологии, а цената е много по-достъпна, особено със заводският лизинг от Rostselmash, който междувпрочем е валиден и за клиентите в България.

Тракторите Rostselmash серия 1000 са оборудвани с двигатели Cummins с мощност 320-340 к.с. 

Някои от акцентите:
  • Триточкова навесна система Cat III / IIIN за модела 320к.с. и Cat IVN / III за модела 340 к.с.;
  • теглеща греда с товароносимост съответно 6 804 и 7 829 кг;
  • ВОМ 1000 об / мин и за двата модела, и по избор двустепенна (1000/540 об / мин) - за модел 320 к.с.;
  • По желание тракторите могат да имат предна навесна система с ВОМ.В допълнение към двигателя Cummins, програмируемата трансмисия Full Powershift 18x9 отговаря на най-високите изисквания на фермерите. Основни предимства:

- единична смяна на предавките;
- последователно превключване на предавките;
- програмируемо превключване на предавките нагоре / надолу;
- автоматичен избор на скорост;
- програмируема задна предавка.

Електронното управление на хидравликата позволява буквално с върха на пръстите да се контролират операциите за повдигане, спускане, плаващ режим, неутрално положение и управление на клапаните, които също могат да бъдат програмирани.Хидравличните контроли са интуитивни и потребителски настроени, а новият цветен седем-инчов монитор осигурява прецизен контрол на всички функции. Опционалната система HydraFlow®Plus увеличава дебитите до 284 литра в минута.


Машините са способни да работят с 5-6-корпусни обръщателни плугове, 4-6-метрови дискови култиватори и дискови брани, 7-9-метрови пневматични сеялки с висока работна скорост и др. Мощността и издръжливостта на двигателите и производителността на хидравличната система за такива операции са достатъчни дори в излишък. Стандартно тракторите предлагат хидравлична система с капацитет 208 l / min. и четири двойки контролни клапани. По желание можете да закупите Hi-Flow система с капацитет 284 л / мин. и 6 двойки контролни клапани.

Новите трактори Rostselmash се очакват с нетърпение да влязат на българския пазар през 2020-а година, като естествено допълнение към вече многото продадени комбайни Rostselmash с белихвен лизинг от Русия.

Повече информация по темата можете да получите от официалния вносител на Rostselmash за България - фирма Оптиком.

© 2020 Агросалон БГ

вижте още: агро новини от България и Европа
 

Свързани статии

Rostselmash бележи ръст на продажбите на комбайни в България
Общо 32 оператори от 13 фирми, собственици на зърнокомбайни Rostselmash RSM 161, ACROS 595, NOVA 330 и VECTOR 425 преминаха традиционното вече обучение на оператори на комбайните Rostselmash. То се проведе в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора.
13.06.2019 г.
12955
Нови комбайни Rostselmash на премиум цени, пуска Оптиком
Жътвата тази година се очертава да е по-трудна от нормалното заради падналите многобройни дъждове и стесняването на прозореца от време, в което зърнопроизводителите трябва да приберат реколтата от полето.
19.06.2019 г.
13074
Нов комбайн или употребяван? Кое е по-изгодно? (ВИДЕО)
Преди сезона на жътвата в малките стопанства винаги възниква въпросът - нов комбайн или втора употреба? В повечето случаи, въпреки желанието за нов комбайн, се избира компромисно втория вариант поради по-високия размер на инвестицията за нов.
22.04.2019 г.
13330
Rostselmash показа топ иновационни комбайни, които променят пазара в България (ВИДЕО РЕВЮ)
Големият руски производител на зърнокомбайни ROSTSELMASH буквално смути западно-европейските производители на прибираща техника, като представи по време на изложението Агритехника 2019 в Хановер, Германия - цяла линия от иновационни комбайни с вградени всички модерни системи за качествена жътва.
 
05.12.2019 г.
4866
Оптиком получи отличие за най-добър дилър в Европа на комбайни Rostselmash
Оптиком получи високо отличие за най-добър дилър в Европа от руския производител на комбайни Rostselmash. Това стана по време на световна конференция на дилърите на Ростселмаш, която се провежда в момента в Австралия.
 
25.10.2019 г.
4796
Rostselmash със 100% ръст в продажбите на комбайни
Само през първите девет месеца на годината в страната ни са закупени и регистрирани 1330 нови земеделски машини - трактори, телескопични и челни товарачи и зърнокомбайни за нуждите на селскостопанското производство
16.10.2019 г.
14322
Малките стопанства с нова възможност за закупуване на комбайн по финансова програма от Оптиком
Това става възможно чрез съвместното партньорство на компанията с руския производител на комбайни Rostselmash, като предоставя на стопанствата субсидия под формата на 0% лихва при финансиране и не се изисква първоначална вноска.
26.03.2019 г.
12161
Оптиком обнови автопарка си за обслужване на трактори и агротехника
Оптиком обнови автопарка си за обслужване на трактори и агротехника, като закупи нови сервизни автомобили, с които сервизните специалисти на фирмата да се отзовават при своите клиенти при нужда.
12.03.2019 г.
11755
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG