Редакция на обява Добави обява

Rostselmash показа топ иновационни комбайни, които променят пазара в България (ВИДЕО РЕВЮ)

05.12.2019 г.
4872
Големият руски производител на зърнокомбайни ROSTSELMASH буквално смути западно-европейските производители на прибираща техника, като представи по време на изложението Агритехника 2019 в Хановер, Германия - цяла линия от иновационни комбайни с вградени всички модерни системи за качествена жътва.

Освен това, руския производител получи и сребърен медал за новата си серия трактори Rostselmash 2400, в която има вложени технологии от руската военна промишленост. (повече информация за трактора вижте във видеото)

Rostselmash показа изцяло новия комбайн RSM 161 с двигатели STAGE V и повишена мощност - 436 к.с. Двигателя отговаря на всички най-нови еко норми за вредни емисии. Комбайна е с огромен вършачен апарат с два големи барабана. Пред основния вършачен барабан има поставен ускорителен битер, който подава по-голяма скорост на масата, която се жъне и я насочва правилно под големия вършачен барабан (800 мм. в диаметър), който пък от своя страна е оборудван с 10 двойни шини за вършеене и сепарация.

При Rostselmash инвестицията, която трябва да направиш не е толкова голяма, колкото при западните брандове, а в същото време получаваш комбайн, който жъне по същия начин, оборудван е с всички модерни системи и електроника, чудесен комфорт, включително системи като AutoSteering, Yield Monitoring в съвместно с японскаият производител на GPS оборудване - TOPCON, така, че българските земеделци има какво да очакват, заяви Димитър Петров, търговски директор на Оптиком - официален вносител на руския бранд за България.


Rostselmash показа и обновения TORUM 770 с двигател STAGE V и изцяло нова трансмисия, която се управлява чрез един бутон. Това е един много производителен комбайн, който спокойно може да жъне на ден между 350 и 500 декара, в зависимост от реколтата и влажността.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ОТ ЩАНДА НА ROSTSELMASH

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG