Редакция на обява Добави обява

Rostselmash показаха отлични резултати при жътва 2020. Сега са с 5 год. лизинг без лихва (ВИДЕО)

20.07.2020 г.
2886
Полеви тестове на зърнокомбайни Rostselmash в земеделски стопанства в цяла България направи фирма Оптиком в разгара на жътвената кампания.

Без предварителна подготовка, в реални условия, комбайните Rostselmash NOVA 330, Rostselmash RSM 161 и Rostselmash TORUM 770 показаха впечатляващи възможности на полето.Димитър Петров, търговски директор в Оптиком ООД сподели за организираните демонстрации: 

Тази година решихме да направим по-различни демонстрации с комбайните Rostselmash - моделите NОVA 330, RSM 161 и TORUM 770. Да отидем при различни клиенти в техните стопанства и да видят в рамките на един ден как се държи машината при тях, как им пасва на стопанството. Накратко - дали ще я харесат, как се чувстват в нея и да видят, че в момента Rostselmash предлага изключително високотехнологични машини, които са с много добра надеждност, а в същото време са с много добра производителност.
Това, което много харесва на клиентите е съотношението на цената с това, което комбайнът им предлага като производителност - просто е невероятно!


Кольо Колев, зърнопроизводител от село Овча Могила, обл. В. Търново сподели впечатленията си за демонстрираната жътва:

По този начин се виждат предимствата, вероятно и недостатъците, ако има такива, на живо. Хората се запознават с технологията, с новостите, които са постигнати от компанията. Не маловажно е и срещу каква цена можем да придобием съответната техника. Това, което виждаме в момента, е техника на световно ниво, на сравнително прилични цени. Ние малките и средните земеделски производители можем да си я позволим и би ни вършила работа при  нашите почвено-климатични условия, които са близки до райони в Южна Русия, Украйна, където работят тези комбайни. Руската техника, смятам, че винаги е здрава, защото руснакът прави здрава техника, с доста метал - което е добре


Впечатленията си от демонстрацията с комбайна Rostselmash Torum сподели и земеделецът Йордан Борисов от ЗК “Зора 06”, село Павел, общ. Полски Тръмбеш, който от 33 години е и комбайнер:

Ако тази машина я имаше преди 10-на години, понеже аз карах предшественика ѝ -  Дон 1500, бих си купил отново такава машина. Толкова е осъвременена, има допълнителни екстри. И въпреки че съм на 62 години, бих карал още 10 години такава машина”.


Димитър Петров обясни как чрез  финансиране може да бъде закупен комбайн с марката Rostselmash:

Подпомагаме крайния клиент като Rostselmash финансира лихвата на клиента. Машините могат да бъдат закупени с до 5-годишен лизинг с 0% лихва, което е доста добро облекчение, след като клиентът знае каква е инвестицията му и колко време ще може да я изплаща”


Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG