Редакция на обява Добави обява

Rostselmash представи безпилотен комбайн по повод 90 годишния си юбилей

29.07.2019 г.
3082
В течение на няколко дни в края на юли руският концерн Rostselmash чества 90-годишен юбилей, а кулминацията бе тържествено бляскаво събитие на 26 юли на новия стадион Ростов Арена в Ростов на Дон, Русия.

С обръщение към гостите се обърна Валерий Малцев, генерален директор на Ростселмаш. Приветствие от името на Президента на Руската Федерация Владимир Путин отправи Игор Левитин. Губернаторът на Донска област Василий Голубев отбеляза, че Ростселмаш е сред петте най-големи световни производители на земеделска техника. Общият стаж на четири поколения трудещи се в предприятията на концерна превишава 500 години. Голубеев връчи дипломи и награди с почетни звания „Трудова династия на Дон“ семейства с най-дългогодишен стаж, сред които фамилията на Пастушенко-Малая с общ трудов стаж в Rostselmash над 150 години.

„За 90 години компанията е пуснала на пазара над 2,8 млн. броя зърнокомбайни и други прибиращи машини. Руското правителство продължава да субсидира покупката на земеделска техника за селските стопани“, заяви В. Голубев.
От производствените мощности на Ростселмаш към пазарите по цял свят тръгва пълна линия машини и оборудване за агробизнес – от подготовка на почвата и посевите до прибирането и преработката на реколтата. Продуктовата гама на компанията включва над 150 модела и модификации на 24 типа техника.

Миналото и настоящето на Rostselmash бе представено в атрактивна експозиция, гостите тестваха изложените машини, а първият безпилотен зърнокомбайн TORUM 785 демонстрира очакванията за бъдещето. Ростов Арена бе осветена от 20-минутна заря и грандиозен концерт на водещи певци, танцьори и артисти от цяла Русия.Сред гостите на честването бе и Веселин Генев, управител на ОПТИКОМ ООД, българския партньор на Rostselmash, който поздрави с юбилея и пожела съвместната работа да продължи с общи успехи и в следващите години. Специален юбилеен плакет от българските си партньори получи Антон Малыхин, директор продажби за Европа, който оцени високо постиженията им за двете години от началото на сътрудничеството. Зърнокомбайните Rostselmash са сред най-предпочитаните на българския пазар с 13% пазарен дял.

Допълнителна информация ще намерите на www.opticom-bg.com, www.rostselmash.bg.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG