Редакция на обява Добави обява

Rostselmash пуска от Април 2021 - богат пакет от електронни системи за комбайните си + безпилотен комбайн

20.11.2020 г.
3221
Rostselmash обяви началото на предварителната поръчка за електронни системи. Това стана известно по време на онлайн конференцията „Нови цифрови решения 2021“.

От април 2021 г. широка гама от интелигентни електронни системи, създадени в Rostselmash, ще бъдат достъпни за потребителите. От 19 ноември 2020 г. клиентите на компанията могат да поръчат предварително цифрови решения за автономно управление на селскостопански машини и процеси в растениевъдството.

Всички електронни системи, а около 20 от тях вече са разработени, са насочени към бързото събиране на показателите за ефективност на оборудването, предназначени са да постигнат максимална ефективност на оборудването и оператора чрез автоматична корекция на данните, както и да контролират правилната работа, целевата употреба и техническото състояние на оборудването.

Сърцевината на дигиталната екосистема е системата Agrotronic. Една от най-модерните разработки в света е системата за автоматично управление на селскостопанските машини RSM Agrotronic Pilot 2.0.Това е първата в света хибридна система за автономен контрол на селскостопанските машини, базирана на технологията RTK и машинното зрение, направена върху руски компоненти и софтуер. Други налични системи за предварителна поръчка включват: RSM Agrotronic Pilot 1.0 система за автоматично управление на селскостопанска машина; PCM Night Vision; PCM известия; RSM карта на добива; Маршрутизираща система за агромашини RSM рутер; система за идентификация на оператора, прикачено оборудване.

Предварителните поръчки, както и последващите продажби на електронните системи на Ростселмаш ще се извършват чрез дилърската мрежа на компанията. Официален представител за България е фирма ОПТИКОМ.


© 2020 Агросалон.БГ

 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG