Редакция на обява Добави обява

Rostselmash пуска телескопични товарачи в серийно производство

13.01.2024 г.
387
"Ростсельмаш", най-големият руски производител на селскостопанска техника, наскоро обяви ново разширение в своята продуктова линия, включващо телескопични товарачи. Според изявление на генералния директор Валерий Мальцев, компанията вече е предприела значителни подготовки за диверсификация на своето производство и е готова да предприеме активни действия в тази нова област. Това разширение включва производството на телескопични товарачи, колесни челни товарачи, багер товарачи и верижни багери.

Компанията обяви своите намерения за разширение в пазара на селскостопанска и специализирана техника още през 2021 година с началото на строителството на огромен тракторен завод, където ще се развива новата продуктова линия.

Ростсельмаш създаде специален отдел и за пътно-строителната техника, който се занимава с проектантска работа и подготовка за серийно производство на техниката.

Официалната премиера на новите модели телескопични товарачи се очаква през май 2024 година. Един от нови модели е телескопичен товарач с товароносимост от 4 тона, мощност 132 к.с. и максимална височина на повдигане 7 метра. В базовата си конфигурация, телехендлерът ще бъде оборудван с кофа за леки материали с обем 3 кубически метра и палетни вилици, както и с възможност за добавяне на различни навесни работни оборудвания.

За повече информация се обръщайте към Оптиком, официален вносител на Rostselmash за България.

В средата на видеото по-долу, можете да видите новите телескопични товарачи.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG