Редакция на обява Добави обява

Румен Младенов: Сеялките Vaderstad имат върхово качество и на практика са нечупливи (ВИДЕО)

06.12.2021 г.
7870

Днес ви срещаме с Румен Младенов, земеделски производител от гр. Димово. Той обработва 9000 дка. земеделски земи и работи със сеялка Väderstad Tempo от 2016 г. През пролетната сеитба 2021 г. засява 4500 дка слънчоглед с Vaderstad Tempo TPF 8.

 

Румен Младенов е неотлъчно на полето по време на сеитбата и ни посреща, за да ни разкаже впечатленията си от работата с Vaderstad Tempo.

“Със земеделие се занимавам повече от 16 години, а сеялката Vaderstad имам от 5 години. Преди това работих с други 3 марки, които заедно трите не можеха да направят толкова декари за ден, колкото тя. Най-силно впечатление ми е направило, че сеялката на практика е нечуплива. Може да работи на много сухи почви и на преовлажнени и поддържа много висока скорост на сеене за сеялка. Тази сеялка сее спокойно 300 дка на ден.”

Фермерът споделя още, че всяка пролет сроковете за сеитба стават все по-кратки. Тази пролет се е наложило Румен Младенов да засява при влажна почва и в тези условия Vaderstad се справя отлично и както той сам казва: “Спасява положението”

 

За работата с екипа на Тайтън Машинъри не пести добри думи:

“Работя основно с Тайтън Машинъри. Опитвал съм и с други вносители и разликата е от земята до небето и при Тайтън Машинъри сервизът до втория час е дошъл на полето, ако се наложи. Аз имам и друга техника от тях, като комбайн и съм изключително доволен от бързата реакция.”

Румен Младенов отправя и своето послание за работата със сеялката Vaderstad Tempo:

Използвам случая да се обърна към мои колеги, който не вярва да дойде да види на мокра почва как се работи. Това другите сеялки не го могат.

 

За да не пропускате следващото видео от поредицата „Пролетна сеитба 2021 със сеялките Vaderstad Tempo”, може да се абонирате за YouTube канала на Тайтън Машинъри тук или да следите Facebook страницата на компанията тук.

 


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG