Редакция на обява Добави обява

С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини

31.03.2023 г.
1306
Оптиком, официален вносител за България на селскостопанските машини с марка JCB, предлага на своите клиенти модерното технологично решение да осъществяват цялостен контрол на своите машини и да имат мониторинг в реално време по всички показатели, за всяка отделна машина в агропарка на своето стопанство. 

Това става благодарение на услугата JCB LiveLink, която е система за GPS позициониране и работи с данни от сензори при телескопичните товарачи, колесни товарачи и трактори JCB, като генерира превантивно сигнали за нужно обслужване или потенциални повреди, наблюдавани денонощно в Uptime Center на JCB, за да се оптимизират производителността на машината и наличността за работа.

JCB LiveLink може да се използва и за сигурност чрез настройка на предупреждения, ако машината се използва извън определените от потребителя часове или в зони, които не са в рамките на стопанството определено от собственика.

Системата предоставя известия в реално време - директно на мобилния телефон, което гарантира, че машините работят ефективно и носят приходи.С приложението JCB Operator могат да се извършват бързи електронни проверки по всички параметри на машината, вкл.гориво, филтри, охлаждаща течност, спирачки и т.н., както и да се правят нужните софтуерни актуализации.

Поръчайте вашата LiveLink карта на: 0700 70 705 както и вижте повече детайли тук: https://bit.ly/40yxyIE
www.opticom-bg.com Свързани статии

JCB направи дебют с водородните си двигатели за трактори и телескопични товарачи
Проектът на JCB за производство на суперефективни водородни двигатели, с развоен бюджет от над 100 милиона паунда £ направи своя международен дебют на един от най-големите панаири за строителна техника в света.
20.03.2023 г.
1275
Видео ревю
Кое е важно да знаете при избор на телескопичен товарач? Тествахме JCB (ВИДЕО+СНИМКИ)
Днес ще разберем, защо JCB са един от лидерите на пазара на телескопични товарачи у нас и в Европа. С нас е търговският директор на Оптиком - инж.Димитър Петров,  който ще ни представи основните важни неща, които са свързани с това, което човек трябва да знае – всеки зърнопроизводител или животновъд, когато реши да си купува нов или употребяван телескопичен товарач.
23.01.2019 г.
17101
JCB TM 420 - Точният избор за товарене на зърно, тор и силаж (СНИМКИ)
Новият голям фадромен товарач JCB TM420, който бе показан за първи път на изложението SIMA 2019, използва иновативна хидравлика, има по-голяма товароподемност и височина на повдигане, както и по-големи гуми, за да постави нови стандарти за производителност.
13.03.2019 г.
15183
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG