Редакция на обява Добави обява

СД Драганови представя ново поколение KIOTI UTV K9 (ВИДЕО)

06.08.2019 г.
10802
Специализираните транспортни средства за универсални нужди, популярни като UTV, могат да помогнат значително за работата в земеделските стопанства и животновъдните ферми. 

UTV имат високата проходимост и маевреност подобно на ATV, но с тази разлика, че имат значителен полезен товар и пространство за пренасяне на багаж, инструменти и суровини.

Един от лидерите в производството на UTV е добре познатият в България корейски производител KIOTI, който наскоро изкара на пазара в този сегмент най-голямата каросерия в своя клас и товароносимост от 500 кг.

"KIOTI К9 осигурява отлични възможности за транспортиране на полезен товар.", заяви за Агросалон.БГ Георги Драганов, търговски директор на официалния вносител на Kioti за България - СД Драганови.

Новият екологичен дизелов двигател осигурява мощност, производителност и подобрява разхода на гориво, като същевременно намалява нивата на шума.

Максимална скорост 40 км/ч. (ЕЕС одобрение):
По-мощният двигател и  ефективната трансмисия предлагат максимална скорост на движение до 40 км/ч. Серията К9 ви предоставя голямо удобство по време на работа и шофиране.

Подобрена трансмисия:
Серията К9 превключва гладко и реагира бързо с два диапазона на скоростта ( Hi/Lo – бързи и бавни предавки) и 4WD функция.

Блокаж на диференциала:
Самоблокиращ  диференциал отпред, механично задействащ отзад и стандартното задвижване на четирите колела, позволяват на К9 да извозва и издърпва тежки товари, дори в най-тежките пътни райони.

Повишена производителност на спирачките:
Отлична ефективност на спирачната система с предни и задни хидравлични дискови спирачки и механична ръчна спирачка за паркиране осигуряваща отлична производителност и 30 % подобрена безопасност в сравнение с предишните модели.

Комфорт:
Нова ергономична седалка и пейка за 3 места, стандартно оборудвани с предпазни колани. Стандартно цифрово табло (скоростомер, оборотомер, датчик за гориво и други индикатори).

Научете повече за новото KIOTI UTV K9 от официалния вносител СД ДРАГАНОВИ на www.draganovi.bg

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG