Редакция на обява Добави обява

СД Драганови пусна промоция на овощарски мулчер с апликатор за хербициди

11.09.2019 г.
10045
Един от водещите доставчици на земеделска техника в България и уреди за професионалното овщарство и лозарство - СД Драганови, пусна промоция за овощарски мулчер ILMER модел М-230 с апликатор за хербициди, който работи ефективно за почистване на междуредията в големи овощни градини и лозя. 

Машината е немска и доказана в своята ефективност в практиката. Мулчера е специално разработен за обработване на овощни градини и лозя и изключително подходящ е за работа в тесни междуредия и наклонени терени.

Най-забележително при този модел мулчери е страничното изместване спрямо центъра на трактора. За добро копиране на почвата на двата края има балансиращи пружини. Може да бъде монтиран както на предната така и на задната навесна система на трактора. Предимство за клиента е много лесната поддръжка, т.е. безпроблемно смазване, извършено без премахване на защитно покритие.

Хербицидната система на ILMER е предназначена за мулчери и се използва за пръскане в междуредовото пространство на овощните градини и лозята. Хербицидната пръскачка е едно икономически изгодно решение на проблема с бурените при овощните градини.

Цена на базов модел с 10 % отстъпка:
от 9.440 на 8.496 лв. без ДДС

Цена на хербецидна система 120 литра с 10 % отстъпка:
от 2.700– 2.430 лв. без ДДС

За повече информация: 0888 21 98 64
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG