Редакция на обява Добави обява

Same - Deutz Fahr (SDF) заяви, че няма да участва на агро изложения през 2021

15.03.2021 г.
2352
Една от най-големите групи в производството на селскостопанска техника - Same - Deutz Fahr (SDF) заяви, че няма да участва на агро изложения през 2021-а година, вкл. AGRITECHNICA 2021, EIMA 2021, Cereals 2021, DLG Field Days 2021, Innov Agri 2021 и редица други.

Това решение е взето след задълбочен анализ на пандемичната ситуация в Европа; въпреки мерките за контрол и ваксинационната кампания в световен мащаб, бъдещият сценарий с Covid19 е много несигурен. SDF даде приоритет на безопасността на своите служители, дилъри и клиенти от началото на пандемията през 2020 г.

„Безопасността е наш приоритет от самото начало и съответно взехме трудното решение да не участваме в международни панаири“, заяви Масимилиано Триподи, изпълнителен директор на SDF за маркетинг и комуникации „Изправени сме пред нова ера в бизнес отношенията, при която новите технологии ни дават възможност да влезте в пряк контакт с клиенти, преодоляващи физически разстояния. "

SDF ще продължи да инвестира силно в цифрова и маркетингова комуникация, за да демонстрира нови продукти и услуги и да взаимодейства със своите клиенти и всички заинтересовани страни в селското стопанство през цялата година.

В групата SDF влизат брандовете агротехника - Deutz Fahr, SAME, Lamborghini, Gregoire и Hurlimann

© 2021 Agrosalon BG
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG